6 ting manden tænker, når han tager dig bagfra

05/11/2016 15:00

Emil Ryttergaard

Sex og samliv
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Med udsigt til numsen bliver manden dybt eftertænksom.

Mest læste i dag

Spørger man mænd, så er en af deres absolutte yndlingspositioner doggy-style, hvor kvinden vender numsen til og manden kan styre slagets gang, skriver Womens Health Magazine.

Men mangel på øjenkontakt kan afskrække mange kvinder fra at stikke numsen i vejret. For hvad er det egentlig manden tænker, når han arbejder godt deromme.

Her er der hjælp af hente, da vi har samlet en lille guide til mandens tanker:

1.’Nøj, for en udsigt!’ 

Du kan være helt sikker på, at manden ikke har et ligeså komplekst forhold til numsen, som du selv har. I kampens hede tænker han kun hvor flot og lækker den er, og hvis han er en dog elsker, siger han det også højt.

2.‘Jeg skal lige holde banditten indenfor’

At kalde doggystyle en svær position er nok lidt meget sagt, men fordi at manden er helt op i det røde felt rent seksuelt kan man hurtigt tabe koncentrationen, og så kan banditten smutte ved siden af, og det gør ondt på både kvinden og på kalorius. Derfor kan du tage det roligt, han passer på dig! 

3.'Går det lidt for stærkt?’

Her er vi også i den forsigtige afdeling, hvor manden tænker på dig, når han støder. At tro at dilleren skal hugges ind og helt i bund hver gang er en klar begynderfejl. Omvendt er det nok ikke mange kvinder, der drømmer om en omgang hurtig kaninknepperi. Det helt rigtige tempo er lidt en blanding og en smagssag, så det skal I finde ud af sammen. 

4.‘Kan jeg hive hende lidt i håret og slå i numsen?’ 

Den frække leg er lidt dominerende, og hvis stemningen er rigtig tænker han, at han måske lige kan hive lidt frækt i håret eller slå med flad hånd i numsen. Stemningen skal være til det, men skal han først spørge, så er den frække stemning ødelagt. Så er det frækt, så lad det være frækt.

5. ‘Hov, nu slutter festen snart!’ 

Når det rigtig kører, så er doggy-style et fyrværkeri, og så skal kanonen også fyres af. Starter fyrværkeriet for tidligt, så er det ikke alle, der bliver lige imponeret, og derfor skal doggy-style ikke være den stilling, man starter med. Men som højdepunktet på fræk sex, så kan udsigten til røven være den store finale, der krøller lagnerne for begge parter.

6. ’Det skal vi gøre igen - snart!’

Når ballet er slut, så har det været højdepunktet på fantastisk sex, og så er sulten stillet. Men har det været en fornøjelig omgang, så vil han helt klart spørge om I ikke skal gøre det igen snart!