6 tips til rejsevenligt sexlegetøj

Har du booket den obligatoriske charterrejse sydpå sammen med vennerne, veninderne eller din bedre halvdel? Pimp din (og din partners) håndbagage med frækt (og handy) legetøj, og gør turen til de varmere himmelstrøg endnu mere hot og nydelsesfuld.

Her får du, i samarbejde med Sinful.dk, den ultimative guide til rejsevenligt, diskret og orgasmisk sexlegetøj i kuffertstørrelse. 

1 - Praktisk rejselås

Det lyder som lidt af en no-brainer, men hvis du er typen, som kun rejser med håndbagage, så overvej at pakke sexlegetøj, der har en praktisk rejselås, som eksempelvis denne vibratortrusse. Så undgår du i hvert fald at bekymre dig om, hvorvidt det er din kabinekuffert, der pludselig begynder at dirre højlydt under stewardessens sikkerhedsinstrukser, eller om det er damen på 12F, der har glemt at slukke sin. Brug i øvrigt trussen, når du gi’r den gas med veninderne på disko, og få vilde klitorisorgasmer, mens du danser til sensuelle, spanske sommerhits. 

2 - Security? No problem!

Tænder du og din partner på blid bondage og fiksering? Slip let og elegant forbi bagagetjek, metaldetektorer og nysgerrige security-blikke i lufthavnen med et par pakkevenlige håndjern uden lås i silikone som disse. Som bonus behøver I aldrig mere at spekulere over, hvem det var, der skulle pakke nøglen. 

3 - Lydsvage vibrationer

Du kan sagtens nyde en omgang maskindrevet solo-sex på hotelværelset med papirtynde vægge uden at vække din (rejse)partner eller naboer. Der findes masser af sexlegetøj, som eksempelvis den pulserende Satisfyer, der er designet til støjsvag selv-sex uden at gå på kompromis med kraftfuldhed. Og du kan såmænd roligt lade den ligge frit fremme, for du har jo bare taget dit nye, superavancerede pedicure-apparat med på ferie. 

4 - Fri for batteri

Batterier er skadelige for miljøet og virkelig dumme og upraktiske at slæbe med til udlandet. Heldigvis er størstedelen af alt elektronisk sexlegetøj i dag genopladeligt og forsynet med et handy USB-stik, som du kan nemt og hurtigt kan tilslutte den powerbank, du alligevel skal have med til din telefon og iPad. Win-win! 

Psst! Langt det meste sexlegetøj er desuden 100% vandtæt, så du uden problemer kan  kæle med dig selv i badet (eller Adriaterhavet, hvis du tør).  

5 - Orgasmer i forklædning

Hvis du virkelig får svedige håndflader ved tanken om, at nogen inspicerer indholdet af din kuffert, så investér i sexlegetøj, der kommer i en snedig forklædning. Hvis du ikke kan undvære din fleshlight, mens du fester med gutterne på Ibiza, så anskaf dig én, der ligner en øldåse. Du kan også pimpe håndjobbet med et sleeve, der ligner en professionel 8-ball, eller give hende orgasmer on-the-go med et smykke, der lige så godt kunne være et elegant arvestykke fra din mormor.  

6 - Dobbelt op på pirring

Hvis I rejser sammen som par, så er specialdesignet sexlegetøj med dobbeltstimulerende effekt i rejsevenlig størrelse den perfekte rekvisit at medbringe. Kig efter diskrete, vibrerende penisringe med indbygget klitorisvibrator, eller app-styrede, fjernbetjente parvibratorer til indvendig og udvendig stimulering af jer begge. Brug legetøjet, når I hygger jer på hotellet, eller vov pelsen og eksperimentér med kinky leg, mens I er på stranden eller på sightseeing. Er I mere de romantiske getaway-typer, så pak dette forførende sæt i toilettaske-størrelse med i håndbagagen. 

Rigtig god ferie!

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip