6 tydelige tegn på utroskab, som kvinder først for sent bemærker

Bemærker du tegnene? Foto: Shutterstock

Overser du de blinkende røde advarselslamper, fordi du for alt i verden vil redde dit forhold?

Det første og bedste råd er, at du skal stole på dine instinkter, hvis du mistænker, at din partner er dig utro.

En nagende fornemmelse af, at det går dårligt med ens forhold, og at noget er galt, kan ofte gøre, at man er villig til at strække sig langt for at redde det.

Det betyder også, at man ignorerer sin mavefornemmelse og vælger at tro på kæresten, når han lyver, bliver sur og overbeviser dig om, at noget, du har gjort, er årsagen til jeres problemer. Ikke ham.

Her er seks tegn, som mange kvinder ifølge Women's Health først ser tydeligt, når det er for sent. 

Læs også

Sexolog svarer på de mest pinlige spørgsmål om sex, som kvinder ikke tør stille

1. Han går pludselig meget op i sit udseende
Hvis han pludselig begynder at bruge mere tid foran spejlet end dig - noget han aldrig har gjort før - så kan det være et advarselstegn på, at noget er galt. En mand må selvfølgelig godt gå op i at være præsentabel, men begynder han pludselig at barbere sig hyppigere og rende til frisøren og købe mere nyt tøj end normalt? Så kan det handle om, at han faktisk prøver at imponere nogle andre end dig. 

Hvis du spørger ham om det, og han bliver irriteret eller decideret vred, så kan det betyde, at noget er galt. Igen: Stol på dine instinkter. 

2. Han stopper med at invitere dig
Hvor I før i tiden foretog jer alt sammen og hang ud med hinandens venner, er han nu stoppet med at invitere dig med til ting. Han vil hellere ud alene end at have dig med. 

Der er især en rød lampe, der blinker, hvis han tager til sammenkomster, hvor andre har deres kærester og hustruer med, men du ikke er inviteret. Hvis alt pludselig er meget anderledes end normalt, så kan det desværre være et advarselstegn. Også selvom han er fuld af gode undskyldninger. 

3. Han er ofte vred
Oplever du pludselig, at din mand er mere tvær og irritabel end før? Bliver han vred, hvis du stiller spørgsmål? Dette kan være et tegn på, at han retter sin skyldfølelse mod dig. Han får det bedre med sig selv, hvis han kan overbevise sig selv om, at det er dig, der er noget galt med.

Samtidig har det den effekt, at du trækker dig og stopper med at stille spørgsmål baseret på din mavefornemmelse, for han overbeviser dig langsomt om, at det bare er dig, der er helt galt på den. Din selvtillid bliver langsomt nedbrudt, og han slipper afsted med mere og mere.

Læs også

5 ting mænd altid lægger mærke til under sex

4. Han gør nye ting i sengen
Hvis han pludselig tager nogle helt nyt bevægelser med ind i soveværelset eller tager initiativ til stillinger og lege, som I aldrig har prøvet før, så er der grund til bekymring. Det kan selvfølgelig godt være, at han bare gerne vil spice jeres sexliv op, men lyt til din mavefornemmelse. Er han til stede mentalt? Kysser han dig med samme inderlige passion som før? Eller er han fraværende, og hans boller pludselig glatbarberede hver dag? Hvis noget føles off, så er det det nok også. 

5. Han fester mere og undgår dig
Hvis han pludselig begynder at gøre en aktiv indsats for at tilbringe så lidt tid som muligt sammen med dig, mens han samtidig begynder at opbygge en ny livsstil, der inkluderer mere druk og fest end nogensinde før, så er det på tide at stille spørgsmål.

Utroskab kommer ikke uden advarselstegn, og dette er et af dem. Han har sikkert masser af gode undskyldninger for at ville være alene ude med drengene, men hvis det pludselig er hver weekend, så må du godt sætte foden ned - selvom han bliver sur. Vær stærk og tro på din mavefornemmelse, som fortæller dig, at noget er galt. 

6. Han beskytter sin telefon med sit liv
Hvis hans telefon plejede at ligge fremme, men han pludselig går op i altid at have den på sig - og end ikke efterlader den på stuebordet, mens han er i bad, så er der noget galt. Hans hemmelighedsfulde adfærd kan være en måde at skjule sin utroskab for dig. Hvis han opføre sig på samme måde, når det gælder hans e-mail og sociale medier, så blinker alle røde lamper. Gør han en dyd ud af at gemme sin koder for dig?

Han benægter med sikkerhed alt, hvis du konfronterer ham. Og han prøver sikkert også at overbevise dig om, at du bare er paranoid. Men tro på dig selv!

8 hemmelige ting din mand laver i sengen, når du er faldet i søvn

 

Dagens Gossip