6 tydelige tegn: Tjek om din kæreste også er din bedste ven

Foto: Shutterstock

Der er stor forskel på at have en kæreste og en bedste ven. Måske hænger dig og din kæreste ud hele tiden, tager ud at spise, ser film i sengen, kærtegner hinanden og har sex?

Denne artikel indeholder affiliate links

Men hvis han, eller hun, også er din bedste ven, involverer forholdet langt mere intimitet og forståelse.

Hvis din kæreste er din bedste ven, betyder det nemlig, at du føler dig forstået, og at I deler jeres dybeste hemmeligheder, minder og grineflip sammen. Du kan faktisk opleve dobbelt så stor tilfredsstillelse ved et være i et forhold med din bedste ven, end hvis det omvendte var tilfældet. 

Det viser et studie fra 2014 af The National Bureau of Economic Research i Canada.

Derfor har vi i samarbejde med stifter af Sinful.dk, Mathilde Mackowski, valgt at kigge nærmere på de kvaliteter og oplevelser, der gør, at din kæreste også er din bedste ven.  

Når din bedste ven er din kæreste

1. Din kæreste er den første du ringer til, når der sker noget

Hver gang noget godt sker, ringer du til din kæreste. Hver gang noget skidt sker, ringer du til din kæreste. 

Du ringer ikke til din mor eller dine venner. Din kæreste er den første, du ønsker at dele både de gode og dårlige stunder med, fordi det er den person, som forstår dig bedre end nogen anden.

2. I kan ikke gå en dag uden at have kontakt

I ”tagger” konstant hinanden i fjollede opslag, sender upassende snaps til hinanden og skriver søde anekdoter i løbet af en dag. Så hvis der går en dag, uden at I har snakket sammen, føler du, at noget mangler.

3. Du søger altid din kærestes råd før nogen andens

Uanset om du overvejer at anskaffe dig en hundehvalp eller skifte job, søger du altid din kærestes accept først. 

Du stoler på, at din kæreste vil fortælle dig sandheden, og netop de meninger du får herfra, reflekterer hvad du i virkeligheden gerne vil. 

4. I bringer det bedste frem i hinanden

Der er noget helt specielt ved at være sammen, der får dig til at have det bedre med dig selv. Din kæreste giver dig lyst til at være et bedre menneske og vice versa.

5. I er totalt komfortable med hinanden

Ketchuppletterne på trøjen og den grimme morgenånde. Det betyder slet ikke noget. For du kan være dig selv et hundrede procent sammen med din kæreste.

Og netop at kunne være sig selv i et forhold, er den lim, som holder jer sammen. Sådan står der hos Lifehack.org. 

6. I stoler ubetinget på hinanden

Du er aldrig bange for at fortælle din kæreste om dine inderste fantasier og lyster, fordi du stoler fuldt ud på ham eller hende. Som bedste venner og kærester er I altid nysgerrige efter at prøve nye ting – især i soveværelset.

Stifter af Sinful.dk, Mathilde Mackowski, forklarer: 

”Mange kvinder går med en fantasi om at have sex med mild dominans eller rollespil. Vi vil gerne give os hen til vores partner i soveværelset, hvor vi kan slippe kontrolkvinden. Med et Fifty Shades Darker Principles of Lust Romantisk Par Sæt, kan I begynde at eksperimentere med blid bondage, da sættet indeholder 6 dele til at binde, ophidse og tilfredsstille hinanden med. Her er det vigtigt at snakke om grænser inden, så det bliver på den rigtige måde,” forklarer Mathilde Mackowski. 

I kan også prøve Fifty Shades of Grey Kryds Bondagesæt til sengen, hvor I kan forvandle jeres dobbeltseng til en ægte bondageseng. I kan lege med kontrol, dominans og nydelse på en helt ny, nem og pirrende måde.

 

Dagens Gossip