6 uhyrligt hotte stillinger til oralsex, som du mangler at prøve

Hvis I trænger til at udvide jeres oralsex-horisont, så får I her 6 frække stillinger, som nok skal sætte fut i lagnerne.

Så blev det onsdag, hvilket traditionen tro betyder ugentlig action i mange danske dobbeltsenge.

Og skulle forsommerens opløftende stemning også have spredt sig til soveværelset og skabt mod på seksuelle udskejelser, som ikke blot omfatter den gode gamle missionær, så er en omgang fræk oralsex bestemt et ophidsende bud.

Nu tænker du måske, at oralsex er en anelse ensformigt, da det enten betyder dig på ryggen med dine partners hoved mellem dine ben, den omvendte version eller den forstokkede 70’er variant – 69’eren.

Læs også

Brun uden sol: Nye selvbruner piller skal mindske risikoen for hudkræft

Men frygt ej! Oralsex er meget mere end de traditionelle stillinger. Det skriver Yourtango.com.

Af samme grund giver vi dig her seks pivfrække bud på stillinger til oralsex, som nok skal sætte ild under jeres erotiske mund-sjov.

1. Oral bagindgang: Doggy style – eller bagfra – er en yndet sexstilling for mange. Samtidig er den dog også en både fræk og god oralsexstilling, der giver mænd god mulighed for at forkæle deres kvindelige partner. Mens hun ligger på knæ med numsen i vejret, kan han nemlig slikke hende samtidig med, at man både kan inkludere baller og numse i legen. Samtidig er mandens hænder i dén grad tilstedeværende under seancen.

2. Deep Throat-servering: Den anden stilling på listen vil måske afskrække nogen, men hvis blot manden i forholdet er opmærksom på sin partner og tager den med ro, så skal det nok blive en uforglemmelig oplevelse. Det foregår således, at kvinden lægger sig på ryggen i sengen med hovedet udover sengekanten. Samtidig står manden oprejst og kan dermed ’sænke’ sit lem ned i sin partners mund, der vender opad. Det er altså ikke kvinden, der sætter tempoet i denne stilling, men derimod hendes partner. Er kvinden god til at tage ham langt ned i halsen, er denne stilling især fantastisk for manden.

Læs også

5 underlige ting, der giver dig et bedre sexliv

3. Rid hans ansigt: Kvinden i forholdet skal dog heller ikke snydes, når det kommer til fræk oralsex, og derfor er det på tide, at hun bliver forkælet – og samtidig selv tager styringen. Manden skal derfor ligge på ryggen med hovedet mod væggen, mens hun sætter sig overskrævs på hans ansigt. Herefter kan kvinden læne sine hænder op af væggen og selv bevæge sig op og ned efter behov. Samtidig giver det manden mulighed for at kærtegne hele hendes krop med sine hænder, mens han tilfredsstiller hende med sin mund og tunge.

 

Læs også

Tidlig udløsning? Ny løsning er kommet til Danmark

4. Sidelæns 69’er: I stedet for den klassiske 69-stilling, hvor én af jer er øverst, kan I med fordel dreje jer 90 grader, så I begge ligger på siden. Det giver mere frihed for jer begge samtidig med, at én af jer ikke ligger ’fanget’ nederst. Det er også lettere at tage hænderne til hjælp, ligesom I endda kan få øjenkontakt, hvis I løfter hovederne. Sidst men ikke mindst undgår man at komme faretruende tæt på testikler, numsehuller eller andre gråzoner, som I måske ikke medregner i jeres orale udskejelser.

 

5. Sidelæns adgang til hele butikken: Hvis I til gengæld er glade for at inkludere hele pivtøjet – altså både skeden, pikken, pungen, numsen og alt derimellem, så kan I med fordel opgradere den klassiske oralsexstilling. Det gøres ved, at én af jer, i stedet for at ligge på ryggen, ligger på siden, mens den anden dykker ned mellem sin partners ben. Ved at løfte det ben, der vender opad, kan modtageren få meget mere ud af oplevelsen, ligesom giveren har fri adgang til både fór og bag.

6. Den frække krabbe: Et sikkert hit til kvinderne er stillingen, hvor manden ligger på ryggen med bøjede knæ og fodsålerne placeret på sengen. Imens sætter kvinden sig ovenpå ham, mens hun skyder underlivet op med hans ansigt og læner sit hoveder op af hans ben. På den måde kan han slikke hende, mens hun hviler op af hans knæ.

Læs også

Har du mangel på testosteron? Måske har du brug for et testosteron supplement

 

Læs også: Overraskende undersøgelse: Denne type sex tænder de fleste kvinder på

 

Dagens Gossip