6 uundværlige tricks til deepthroating

Der findes ikke den mand, som ikke fantaserer om at blive taget dybt til roden. Har du mod på at gøre din partners drømme til virkelighed, og give ham oralsex ud over det sædvanlige?

Her får du, i samarbejde med Sinful.dk, 6 uundværlige tricks, der får dig til at deepthroate, så englene synger. 

Stop med at sutte 

Deepthroating er ikke helt det samme som et almindeligt blowjob. Glem alt om at sutte og suge, hvis du skal sluge ham hel. Dine kæber og læber bliver alt for hurtigt trætte, og du løber tør for luft på kort tid, hvis du forsøger at multitaske. Deepthroating handler om én ting; at tage ham til roden. Varmen og blødheden fra din mund er rigelig nydelse for ham undervejs. 

Gå aldrig ned på smørelse

Selv om du helt automatisk producerer mere spyt, når du deepthroater, end du gør under et standard blowjob, så hav altid noget lækkert (og eventuelt velsmagende) smørelse som denne glidecreme med karamelsmag ved hånden, så du kommer super smooth fra start.  

Træn gag-refleksen

Gag-refleksen er din fjende nummer ét, når du skal tage din partner dybt. Den gode nyhed er, at du enten kan anskaffe dig en spray med mintsmag som denne, der gør det nemmere og mere behageligt at deepthroate, fordi den virker lokalbedøvende på din drøbel, eller du kan begynde at træne din gag.refleks.   

Find en tandbørste eller banan, før den langsomt (!) ind i munden, og videre forbi din drøbel. Stop, når du mærker din gag-refleks, slap af i kroppen, og træk vejret dybt og roligt gennem næsen, mens du undertrykker trangen til at kaste op. Skub så tandbørsten (eller bananen) helt forbi drøbelen, og hold den stille i 10 sekunder. Gentag denne øvelse nogle gange om dagen, indtil du har vænnet dit svælg til følelsen. Herfra kan du stille og roligt begynde at bevæge tandbørsten ind og ud, mens du forsøger at opretholde et stabilt tempo. 

Psst! Nyn, mens du tager ham dybt! Så pacificerer du din gag-refleks, mens han nyder ekstra godt af de skønne vibrationer i din mund. 

Find den rette stilling

Garvede deepthroatere foretrækker stillinger, hvor de har mulighed for at lægge nakken lidt tilbage, så der er fri passage for deres partners penis hele vejen ned. Der findes ikke nogen “rigtig” eller “forkert” stilling til deepthroating. Det vigtigste er, at du sidder, ligger eller står på en måde, som føles behagelig, og som giver dig en følelse af kontrol. 

OBS! Aftal med din partner på forhånd, hvor din grænse går. Må han “støde” dig i munden, eller er det udelukkende dig, der bestemmer tempo og dybde? 

Tag en dyb indånding

Det lyder måske banalt, men når din partners penis fylder hele din mund og dit svælg ud, så kræver det de helt rigtige teknikker at trække vejret, når det først går løs. 

  • Træk vejret ind, når han er på vej ud af din mund, eller på samme tid, som han er på vej ind.
  • Hav tungen ude af munden (forestil dig, at den fungere som en slags pude for hans penis), mens du deepthroater ham. Det skaber lige præcis de nødvendige “åndehuller”, du skal bruge til at være forsynet med oxygen under hele seancen. Som bonus vil han elske, at din tunge stimulerer hele undersiden af hans penis, uanset i hvilken retning han bevæger sig. 
  • Hold pauser undervejs, hvor du stimulerer ham med hænderne i stedet. Han vil elske variationen.
  • Det er tilladt at snyde lidt, når du skal trække luft. Et velkendt trick er at lade hans penis støde hårdt mod indersiden af din kind, så han får samme følelse af at “nå i bund”, som når han rammer dit svælg. 

Finalen

Hvis du er OK med at sluge, kan du, når din partner når klimaks, enten lade ham komme på din tunge, eller du kan bringe ham i den vildeste ekstase ved at lade ham komme langt nede i din hals. Uanset hvilken lykkelig slutning han får, vil han med garanti elske dig for at tage ham fuldt og helt.

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip