68'eren er muligvis den frækkeste sexstilling - og du har aldrig hørt om den

Hvis I trænger til fornyelse i soveværelset, så er 68’eren en stilling, der virkelig rykker. Men de færreste kender den.

Det er vigtigt med variation. 

Hver gang du sætter dig ved middagsbordet, får du jo heller ikke det samme at spise, vel? Så hvorfor skulle du være tilfreds med de samme to-tre stillinger i soveværelset år efter år? Det behøver du ikke!

Men bare rolig; der findes en sexstilling, der er værd at afprøve, og som i den grad spreder glæde - men som du sikkert aldrig har prøvet. Og det er synd, for den kan virkelig få vinduerne bag de blomstrede gardiner til at dugge. 

Stillingen kaldes 68’eren, men den har ikke noget med hash, batikskørter eller trompetcowboybukser at gøre. 

Til gengæld er 68’eren er en rigtig hyggespreder af en sexstilling, der kan forkæle enhver kvinde med noget meget tiltrængt oral opmærksomhed, skriver yourtango.com.

Læs også

Disse 5 stjernetegn har en helt ustyrlig sexlyst

Stillingen udføres ved, at manden lægger sig på ryggen, og kvinden lægger sig ovenpå manden med hovedet vendt mod hans fødder.

Når hun spreder benene, har manden fri adgang til at lave nogle lange, fugtige strøg med sin varme tunge - helt ned til numsen, hvis det er sagen. 

Kvinden skal blot læne sig tilbage og nyde affæren, for i modsætning til sin navnesøster 69’eren, så er der en hel del mindre arbejde involveret for hende. 

Foto: Pinterest

Stillingen er rigtig god som forspil og vil med garanti gøre kvinden våd og vild, da manden har frie hænder til at kæle for hendes krop, mens tungen og læberne passer deres arbejde.

Hvis I føler jeg særligt eventyrlystne, så kan kvinden vende sig om, så hun ligger med spredte baller mod mandens ansigt, mens hun har fri adgang til hans ædelsten, som hun jo passende kan give lidt opmærksomhed. Med andre ord; den frække 68'er kan efter lidt tid forvandles til en hot 69'er.

Pas blot på hinanden, når I skal bevæge jer rundt i den nye stilling. Det er normalt ikke særlig romantisk eller sexet at komme til at ramme sin partner med knæet eller en anden flyvsk kropsdel. 68'eren kan være lidt drilsk for begyndere.

Hvis man går efter mere ligestilling i soveværelset, så kan kvinden passende tage manden i munden bagefter. Og når han kommer, så tænker han med sikkerhed disse 6 tanker.

 

Dagens Gossip