7 dumme fejl mænd begår, som kvinder tænder helt af på

Begår du en af disse fejl, så kan det være årsagen til, at du har svært ved at finde en kæreste. Foto: Shutterstock/ Kaspars Grinvalds

Kvinder brokker sig tit over, at alle gode mænd er taget - men kan det nu også passe? Eller er det blot fordi, at mænd ikke formår, at vise deres gode sider i mødet med en kvinde?

Det er bestemt ikke nemt at finde livets store kærlighed, men der er visse ting, du kan gøre for at øge dine chancer.

Det betyder nemlig ekstremt meget, hvordan du reagerer i mødet med en potentiel kæreste. I sidste ende afhænger alt af det førstehåndsindtryk, du giver.

Er du mand og har du problemer med at finde en kæreste, så er det højst sandsynligt fordi, du begår en af disse syv fejl.

Læs også

Tidlig udløsning? Ny løsning er kommet til Danmark

Det skriver Elite Daily.

I bund og grund handler det om, at du forsøger at være en person, du ikke er, hvilket er et kæmpe turn-off for langt de fleste kvinder:

1. Du erklærer dig enig i alt:
Hvis du siger ‘ja’ til alt, hvad din kvinde foreslår, eller for hurtigt erklærer dig enig i hendes skøre idéer, er du ikke dig selv. Kvinder ønsker en mand, der tør være sig selv og som værdsætter sine egne interesser og prioriteter. Et godt og spændende forhold kræver modspil fra begge parter.

 2. Du forsøger at være cool:
Hvis du sidder og hygger dig med vennerne og en lækker kvinde pludselig viser interesse, plejer du så at ændre adfærd og spille mere cool, end du i virkelig er? Der er absolut ingen grund til, at spille cool eller kostbar, hvis en kvinde viser interesse. Hvis kvinden ikke føler en gensidig interesse, går hun nemlig hurtigt videre. Men undgå endelig også at virke for desperat. Find i stedet en balancegang, så du hele tiden holder hendes opmærksomhed og nysgerrighed.

3. Du undgår enhver form for konfrontation:
Hvis der er noget, en kvinde drømmer om, så er det en mand, der tør kæmpe for sin sag og tage ejerskab. Du skal med andre ord kunne tage vare på både dig selv og din kvinde, så hun føler sig tryg i dit selskab.

Læs også

Er din kæreste træt af sex? 7 ærgerlige grunde til, at hun har mistet lysten

4. Du er alt for usikker:
Både mænd og kvinder søger en partner med selvtillid, der tør hvile i sig selv. Du skal turde at tale sandt fra hjertet og stå fast ved dine ønsker og behov. Der findes ikke noget mere sexet end en mand, der tør være sig selv.

5. Du er for opmærksomhedskrævende:
Bliver du jaloux, lige så snart en kvinde retter sin opmærksomhed mod andre fyre, selvom det blot er hendes venner, så stoler du ikke nok på dig selv. Er du omklamrende og hungrer du konstant efter din kvindes opmærksomhed, føler hun sig hurtigt kvalt og trækker sig derfor væk fra dig.

6. Du er for kedelig:
Prioriterer du at tilbringe samtlige weekender foran fjernsynet, i stedet for at invitere din kvinde ud, så mister hun interessen med det samme. Aftener foran fjernsynet kan rigtig nok være ganske behagelige, men lad det endelig ikke tage overhånd.

 7. Du beklager dig konstant:
Hvis du er typen, der konstant beklager dig over, hvor hård en hverdag du har eller endnu værre, hvor dyre ting er, bliver du aldrig en kvindes drømmefyr. Hvis du i stedet overbeviser dig selv om, at glasset aldrig er halvt tomt men i stedet halvt fyldt, er du godt på vej i den rigtige retning.

Læs også: 8 ting mænd straks skal stoppe med at gøre under oralsex

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip