7 frække sætninger som omgående vil gøre ham liderlig

Foto: Shutterstock

Her får du syv verbale godbidder, som bør kunne sætte fut i din mands fejemøg.

- Sesam sesam luk mig op.

Når det kommer magiske ord, der med garanti kan lokke en mand med i soveværelset, så har de fleste kvinder formentlig gjort sig hver sine erfaringer om, hvad der virker, og hvad der ikke gør.

Hos Goodhousekeeping.com har man dog samlet en række skudsikre sætninger, som eftersigende vil gøre enhver mand øjeblikkeligt blød i knæene og hård i bukserne.

Så nu er det bare op til dig at efterprøve, om nedenstående lokkemiddel virkelig også kan få ham til at sukke efter dig.

Læs også

Tidlig udløsning? Ny løsning er kommet til Danmark

1. ’Jeg har en overraskelse til dig senere’: Meget afhænger selvfølgelig af, hvordan du siger det, for hvis du undlader det frække glimt i øjet eller den kælne stemme, så tror din mand muligvis, at du står klar med hans livret eller en fodmassage. Hvis du derimod overbringer beskeden med en uimodståelig pirrende stemme, så skal han nok forstå det frække hint og blive vild i varmen.

2. ’Jeg har tænkt mig at tage mig af dig i aften’: Igen handler det om at understrege med stemmen, øjnene eller dit smil, at han godt kan begynde at glæde sig, til I i aften lukker soveværelsesdøren bag jer. Du behøver ikke sige, hvad der skal ske. Forventningens glæde skal nok gøre ham kåd og klar.

3. ’Ta’ en flaske god vin med hjem skat’: Med mindre I er vant til at bælle Barolo hver eneste aften, så vil opfordringen til at hjembringe en god flaske vin straks indikere, at der lægges op til lidt ud over det sædvanlige. I øvrigt er der intet som alkohol, der kan få folk til at slappe af og slippe lysterne løs.

Læs også

Undersøgelse: Danske kvinder er de mest seksuelt tilfredse i verden

 4. ’Jeg har klædt mig frækt på for din skyld’: Hvis du pludselig står foran ham i den bluse, der fremhæver dine bryster eller de bukser, der sidder som støbt omkring din numse, så er der ingen tvivl om, at han nok skal dreje hovedet efter dig. Og hvis du oven i købet forsikrer ham om, at det frække outfit er til ære for ham, så skal det nok sætte lumre tanker i gang.

5. ’Hvor ser du sexet ud i dag’: Alle mennesker vil gerne have komplimenter, og hvis du roser din mand for at se fræk og indbydende ud, så viser du samtidig indirekte, at du har lyst til ham. Dette signal skal nok virke, og med ét har han også lyst til dig.

6. ’Jeg har sådan tænkt på dengang hvor…’: Hvis du med et frækt smil og en påtaget henkastethed minder din mand om en helt særlig og ophidsende sexoplevelse, I har haft sammen, så vil du hurtigt omprogrammere hans tankegang og placere frække billeder i hovedet på ham. Og wupti – inden længe har han lyst til at genopleve disse minder.

7. ’Jeg har så meget lyst til dig’: Nogen gange skal man bare droppe udenomssnakken og sige tingene, som de er. Så hvis du derfor griber din mand i trøjen, trækker ham ind til dig og hvisker, hvor meget du vil have ham, så bør hverken træthed, hjemmearbejde, 10 vilde heste eller en Champions League-kamp kunne holde ham tilbage.

Læs også: 5 ting din mand din mand sukker efter i sengen - men ikke tør spørge om

LÆS OGSÅ: Brun uden sol: Nye selvbruner piller skal mindske risikoen for hudkræft

LÆS OGSÅ: Vil du have et pænere smil? Ny forskning afslører at kokosolie bleger din tænder

LÆS OGSÅ: Tab dig nu: Ny receptfri behandling stopper kroppen fra at optage fedt

LÆS OGSÅ: Bliv klar til stranden: Ny teknologi skal gøre det nemt og sikkert at fjerne håret permanent

LÆS OGSÅ: Forskere afslører: Sådan fjerner du poser under øjnene

.

Dagens Gossip