7 frække tricks som får ham til at holde i en evighed

01/11/2016 19:30

Ane Sørensen

Sex og samliv
Modelfoto: Shutterstock
Modelfoto: Shutterstock
Der er heldigvis hjælp at hente, hvis jeres samleje skal vare længere.

Mest læste i dag

Det er dejligt at have sex. Men sommetider varer nydelsen måske ikke helt så længe, som man havde håbet på. Det er der heldigvis råd for.

Dagens.dk har samlet en håndfuld råd til, hvordan du får din mand til at holde længere, når I har sex med hinanden. 

1. Kys ham som en teenager.

Tænk på dine teenageforelskelser. Hvordan I kunne ligge på sofaen i timevis, mens I kiggede hinanden dybt i øjnene og snavede. Brug mere tid på at kysse din partner. Røre ved ham, mens han stadig har tøj på. Det vil få nydelsen til at vare længere.

2. Giv ham en massage.

Få din mand til at slappe godt og grundigt af før samlejet, ved at tage tøjet af ham og give ham en grundig massage. Det er den bedste metode til at gøre ham rolig, mens du tænder ham.

3. Rør ved hinanden på skift.

Når I først har kastet jer over hinanden, går det ofte rimelig hurtigt. Prøv at sætte farten ned. I kan for eksempel skiftes til at være den, der rører og den, der bliver rørt ved.

4. Fokusér på jeres vejrtrækning.

Prøv at trække vejret dybt. Få din partner til at slappe af. Når hans ophidselse bliver kølet lidt ned, så er chancen meget større for, at han kommer til at holde længere i sengen.

5. Lad ham komme flere gange.

Giv ham et blowjob og sørg for, at han får en orgasme, inden I har sex med hinanden. Det vil tage ham lidt tid at blive klar til anden runde, og dermed kan han holde i længere tid. Alternativt kan du få ham til at onanere inden jeres samleje. Eventuelt et par timer før.

6. Hold små pauser undervejs.

Hold gerne en lille pause undervejs i samlejet. Få ham til at trække sig ud af dig et øjeblik. Kig ham dybt i øjnene og kys ham inderligt, før han trænger ind igen.

7. Lad ham kigge på.

Få din mand til at holde en lille pause, mens han betragter dig. På den måde vil han stadig være ophidset, men få en kort pause selv. Vis ham for eksempel, hvordan du rører ved dig selv, det vil han elske dig for.