8 hemmelige ting din mand laver i sengen, når du er faldet i søvn

Han nyder alenetiden.

Hvad laver din udkårne i dobbeltsengen, når du snorksover?

Det har måske aldrig strejfet dig, hvad din kæreste egentlig foretager sig, når du er kommet godt til drømmeland - men det er ikke så lidt endda.

I hvert fald ikke ifølge kvindemagasinet Cosmopolitan.

Mænd har blandt andet travlt med at nyde alenetiden - og dit kønne ansigt - når du sover sødt. Se alle punkterne herunder.

1. Han stjæler dynen tilbage
Nu hvor du endelig sover, ser han sit snit til at stjæle sin del af alt det bløde tilbage, som du har ligget pakket ind i som en egoistisk mumie den sidste time. En bonus er, at han kan lægge sig ind til dig og mærke din kropsvarme og bløde hud.

2. Han taler til dig
Det er slet ikke gået op for ham, at du checkede ud for en halv time siden, så han begynder at snakke til dig - selvfølgelig uden at få svar. Hvis du er typen, der falder unaturligt hurtigt i søvn, så er det ikke altid, han opdager, at du ikke er mentalt til stede længere.

3. Han glor på underlige ting på mobilen
Når det er gået op for ham, at du sover, og han ikke er træt endnu, er der en ret stor sandsynlighed for, at han ligger og scroller på mobilen og glor på underlige ting på nettet og håber, at du ikke vågner. Det behøver ikke være porno, det kan også bare være, at han havner i et mærkeligt hjørne af Youtube. Det er hans måde at slappe af på.

Læs også

8 tegn på at du er rigtig forelsket - og ikke bare liderlig

4. Han stirrer på dig
Ikke på den ubehagelige eller uhyggelige måde. Han kigger bare lige lidt på dig, fordi du ser så fredsommelig og sød ud, at han kommer i tanke om, hvor heldig han egentlig er. Hvis han er i sit forelskede hjørne, er der også en god chance for, at han hvisker noget sukkersødt og giver dig et let kys et sted i ansigtet.

5. Han snacker i sengen
Han ved godt, at du hader krummer på lagnet, men hvad du ikke ved, har du ikke ondt af. Posen med chips bliver sneget frem, så snart du lukker øjnene.

6. Han skider under dynen
Når du endelig sover sødt, kan han omsider slippe den gigantiske vind, der har rumsteret i hans indre hele aftenen. Dette gælder selvfølgelig kun i de forhold, hvor han stadig har det underligt med at prutte foran dig - det går snart over...

Læs også

4 tegn på at du og din kæreste er det perfekte match

7. Han onanerer og skifter kanal
Han ser sit snit til at onanere efter at have været liderlig hele dagen. Du var for træt til sex og snorksover, så nu tager han sagen i egen hånd. Bogstavelig talt. Bagefter udnytter han muligheden og skifter kanal. Nu kan han endelig få lov at se bold i fred.

8. Han tjekker din alarm
Som den søde og betænksomme kæreste han er, tjekker han lige, at din alarm er sat korrekt for at sikre, at du ikke sover for længe og kommer for sent. Han er værd at samle på!

Læs flere artikler om under bæltestedet i vores guide her.

 

Dagens Gossip