7 hemmeligheder om bryst-sex han aldrig har fortalt dig

Her er syv ting, han aldrig har fortalt dig om sex mellem brysterne.

Mænd elsker bryster. Sådan er det og sådan har det altid været.

Hvis du spørger ham, hvorfor han er så vild med dine bryster, kan han højst sandsynligt ikke giver dig det konkrete svar, du søger.

Mænd har til alle tider været glade for kvindens svulstige attributter. De er bløde og runde og rare at holde om - det er hvad, vi ved.

Vi har samlet en liste med de tanker, han gør sig, når han stikker sin penis ind mellem dine bryster. Tanker han aldrig har fortalt dig før.

Læs også

Tidlig udløsning? Ny løsning er kommet til Danmark

1. Det forener hans to yndlingsting i hele verden
Da George Mallory blev spurgt, hvorfor han ville bestige Mount Everest, svarede han: ‘Fordi bjerget er der’. Der er med andre ord ingen dybere mening med ‘galskaben’. Det samme gælder mænds fascination af bryster. Han elsker sex og han elsker bryster, så hvorfor ikke forene de to ting.

2. Han er ked af, at han rammer dig i halsen
Det er bestemt ikke noget, han ønsker at gøre, men det er bare så svært at skrue ned for den lystige bevægelse og så kan det altså ske, at han rammer din hals med sin hårde penis.

3. Det vil ikke gøre ondt, hvis du presser dine bryster ind mod hans lem
Du kan bestemt ikke presse for hårdt. Jo strammere et hulrum dine bryster kan lave, des bedre for ham. Dine bryster er jo i forvejen som bløde puder, så pres endelig til.

Læs også

De 10 mest brugte undskyldninger: Derfor dropper din partner dig

 4. Ingen bryster er for små
Vær endelig ikke nervøs for bryst-sex, bare fordi du har små bryster. Han er bare glad for, at han får lov.

5. Han bliver glad, hvis han må komme ud over dine bryster
Hvis du lægger op til bryst-sex som noget af det sidste, så tror han, du giver ham lov til at komme på dine bryster. Hvis du ikke ønsker det, så start i stedet med at tilbyde ham pladsen mellem brysterne.

6. Han frygter at ramme dig i ansigtet
Hvis sæden sprøjter, mens han har penis rettet mod din øvre krop, vil han som det første frygte at ramme dig i øjnene. Det kræver megen øvelse at styre både penis og dens ‘indhold’.

7. Han vil meget gerne holde om dine bryster samtidig
Hvis du vil tillade det, så placer hans hænder på dine bryster. På den måde kan han styre det hele selv. Han kan bevæge sig ind og ud, mens han kan stramme til.

Læs også: 9 steder alle skal have sex mindst én gang i deres liv

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip