7 måder du tænder ham på - helt uden at vide det

Modelfoto: Shutterstock

Der er andre måder at tænde ham på, end de helt åbenlyse.

Der er mange åbenlyse måder, som du kan tænde din mand på. Men sommetider er det de helt enkle ting, der virkelig tæller.

Women’s Health Magazine har en række bud på, hvornår du tænder din partner, helt uden at du ved det.

1. Når du hviler dit hoved på hans bryst.
Når du lægger dig ved siden af ham, hviler dit hoved på hans bryst og lægger armen over ham, så giver det ham en fantastisk følelse indeni. Du sender ham et klart signal om, at du føler dig tryg hos ham, og han føler sig som en sand beskytter.

2. Når du er sårbar.
Denne hænger lidt sammen med ovenstående. De fleste mænd kan godt lide, når du viser dig fra din lidt sårbare side. Det vækker en beskyttertrang i ham, og selv den mest moderne fyr, kan have brug for at føle sig som manden i forholdet. Så lad du ham bare hænge lampen op, selvom du i virkeligheden godt kan selv.

Læs også

7 frække løfter om sex, som får din partner til at gispe efter mere

3. Når du er selvsikker.
Selvom han godt kan lide, når han får lov at være den stærke, så værdsætter de fleste mænd som regel også det modsatte. Intet er så sexet som en selvsikker person der ved, hvad hun vil have og tør at gå efter det.

4. Når du tager styringen.
Du behøver ikke altid at vente på, at han skriver en besked til dig. Tag initiativ og vis, at du er interesseret i ham. Det gælder både i og udenfor dobbeltsengen. Hvis du altid spiller kostbar, tror han måske fejlagtigt, at du slet ikke er interesseret. 

Læs også

5 grunde til at kvinder bakker ud af et forhold

5. Når du nusser ham i håret.
De små tegn på omsorg kan gøre ham helt blød i knæene. Nus ham forsigtigt i håret, når I er ude at køre i bil, når I sidder og ser en god film i fjernsynet, eller når I ligger i sengen tidligt om morgenen.

6. Når du viser lidt hud.
Sommetider skal der mindre til, end du lige regner med. En bluse med et lille kig til din nøgne ryg, kan gøre ham helt vild efter at se mere. Det behøver ikke altid være lårkort eller nedringet, for at gøre det for ham.

7. Når du griner.
Der er næsten ikke noget i verden, der er så sexet som latter. Den smittende glæde, når du lægger hovedet tilbage og griner. Så kan han næsten ikke modstå dig.

 

Dagens Gossip