7 mænd afslører: Disse fejl begår kvinder altid under blowjob

Foto: Shutterstock (modelfoto)

Hvis du kan nikke genkendende til disse punkter, vil din kæreste nok være glad for, at du genovervejer dine metoder.

Det kan godt være lidt svært at finde ud af, hvad der føles rart, når du giver en mand et blowjob. Og mindst lige så vigtigt, hvad der ikke føles spor rart.

Men måske er der hjælp at hente lige her.

Yourtango har nemlig samlet en række fejl, som mange kvinder begår, når de giver en mand et blowjob.

Læs også

9 knusende tegn på, din drømmemand ikke vil have dig

1. Du vil gerne have det overstået.
Det er en temmelig følsom del af mandekroppen, som er i spil under et blowjob. Derfor bør du også håndtere hans penis med forsigtighed. Når du haster afsted, fordi du gerne vil være færdig, så risikerer du at komme til at nive eller bide.

2. Du glemmer variationen.
Uanset, hvor meget det kører, så husk altid, at variation er nøgleordet. Hvis du bare kører munden op og ned i det samme trivielle tempo, så stopper det hurtigt med at være sjovt. Prøv dig frem med læber, tunge og fingre og find ud af, hvad der føles allermest dejligt.

3. Du glemmer kontakten.
Man skal ikke undervurdere, hvor meget kontakt mellem parterne kan betyde under et blowjob. Husk at kigge ham i øjnene engang i mellem, smil til ham, giv ham et kys. Det bliver hurtigt lidt distanceret, hvis du bare ligger mellem benene på ham og kigger på hans penis.

Læs også

9 steder alle skal have sex mindst én gang i deres liv

4. Du vil kysse bagefter.
Lige meget hvor dejligt, han synes, det er at kysse dig - og uanset, hvor dejligt det er, at du vil give ham et blowjob - så er det to ting, der ikke nødvendigvis skal kombineres. Hvis han virkelig ikke har lyst til at kysse dig bagefter, er det ikke en fornøjelse for nogen af jer.

5. Du bruger dine tænder.
Du leger virkelig med ilden, hvis du er typen, der bruger dine tænder under et blowjob. Det kan blive en yderst ubehagelig oplevelse for ham, når han pludselig mærker dine spidse tænder mod hans følsomme penis. Så vær sikker på, han kan lide det, før du tager tænderne i brug.

6. Du ligner en, der ikke har lyst.
Det kan godt være, du ikke er særlig vild med at give blowjobs. Men hvis det er tilfældet, så bør du enten lade være eller gøre en indsats for, at det ikke skinner igennem. Ingen synes, det er fedt at få et blowjob fra én, som ligner, at han eller hun virkelig ikke har lyst.

Læs også

Brun uden sol: Nye selvbruner piller skal mindske risikoen for hudkræft

7. Du gør det halvhjertet.
Hvis du giver ham et blowjob, så gør det ordentligt. Hvis han føler, at du egentlig ikke gider, eller gør det af pligt, så er der ikke meget ved det. Hvis du er i tvivl om, hvad der er godt for ham, så vær ikke bange for at spørge. Han vil sikkert være glad for at guide dig lidt, så det bliver bedre for jer begge to.

 

7 vildt tilfredsstillende ting alle kvinder håber på at opleve i sengen

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip