7 sexstillinger du skal prøve før morgenmaden

Foto: Sinful.dk

Glem morgenånden og din tunge krop, for at starte dagen med morgensex, vil give dig højt humør til resten af dagen.

Denne artikel indeholder affiliate links

Desuden er der stor sandsynlighed for, at din kæreste allerede har erektion, når han vågner – en sund mand oplever nemlig mellem 3-5 af sådanne på en enkelt nat. Så hvorfor ikke udnytte det?

I samarbejde med stifter af Sinful.dk, Mathilde Mackowski, giver vi dig derfor 7 sexstillinger til hver morgen i ugen.

Husk at få din kæreste til at læse med.

Morgensex udfordring til hele ugen: En sexstilling til hver dag

Mandagsmissionær

Der er ikke noget som en god missionærstilling til at starte mandagen.

Hvis du stadig føler dig træt, kan du med fordel lade din kæreste gør det meste arbejde, mens han alligevel ligger ovenpå dig.

Bagfra-tirsdag

Hvis du er for træt til en traditionel ”Doggy-style” på alle fire, kan du ligge dig ned på maven med en pude under hofterne og lade ham trænge ind i dig bagfra.

Hvis du sørger for at samle benene godt, vil det også skabe ekstra friktion for ham.

Våd onsdag

I tager højst sandsynlig begge et bad om morgenen, så hvorfor ikke spare på vandet og tage det sammen?

At gå i bad sammen om morgenen er en ekstra dejlig måde at starte dagen på. Især hvis I medbringer en vandtæt mini klitoris vibrator, der kan sørge for, at du får orgasme hver onsdag.  

T’et på en torsdag

T-stillingen minder lidt om skeen. Din kæreste ligger på siden, mens du ligger på din ryg med benene rundt om hans hofter, så han kan trænge ind i dig – på den måde skaber jeres kroppe et T.

LÆS OGSÅ: Sexstillinger

Den kræver virkelig ikke meget anstrengelse, og så er det den helt ideelle stilling til stimulering af dit G-punkt – og så kan han jo også bruge fingrene imens på din klitoris.

Fredagsforkælelse

Lad fredag blive dagen, hvor fantasier bliver til virkelighed, og giv din kæreste et blowjob fra morgenstunden.

Du vil selv føle dig fantastisk resten af dagen, velvidende om at du har givet ham den bedste morgen, og du kan formentlig forvente tjenesten gengældt om aftenen. 

Langsom lørdag

Efter en stor portion brunch på en lørdag er der intet bedre end at krybe ned under dynen igen og have en masse fantastisk morgensex.

LÆS OGSÅ: Prutter

Prøv cowgirl-stillingen, hvor du rider din kæreste. Du er ikke kun i kontrol over tempo og dybde, det er også en stilling, hvor du forbrænder en masse kalorier. 

Dog er der noget, I skal huske. Stifter af Sinful.dk, Mathilde Mackoskiw, forklarer:

”Uanset hvilken dag på ugen det er, så husk en god glidecreme – det kan nemlig godt være, at din kæreste vågner op med erektion, men for kvinder tager det ofte længere tid at blive ordentligt klar til sex, og her er glidecremen altså uundværlig”

Søndagsske

Dette er den perfekte sexstilling til enhver morgen.

I ligger højst sandsynligt allerede i skeen, når I vågner op en søndag morgen. Din kæreste har højst sandsynligt allerede erektion. Så der er virkelig intet, der stopper jer.

Det eneste du nu skal gøre, er at vise ham, at du også er liderlig, hvilket du kan gøre ved at skyde lidt ryg og presse din hofter op ad ham