7 steder kvinder længes efter at blive kysset

Foto: Shutterstock (modelfoto)

I nakken, på lænden eller måske på hendes fingerspidser. Her er syv følsomme steder, hvor kvinder gerne vil kysses.

Kvindekroppen er et slaraffenland af følsomme områder, som du kan stimulere med blide kys. 

Så glem hendes mund et øjeblik, og gå på opdagelse rundt omkring på din partners nøgne krop.

Her er ifølge Men’s Health syv steder, hvor hun vil elske at blive kysset.

Læs også

5 frække stillinger du skal bolle i, som giver kvinden fuld kontrol

1. Nakken.
Hun vil elske at blive kysset blidt på sin følsomme nakke. Hvis hendes hår er langt, så løft det og kys hende langsomt fra hårlinjen og hele vejen ned til kravebenet. Det vil med garanti få gåsehuden til at pible frem på din bedre halvdel.

2. Lænden.
Lænden er også et ganske følsomt område på vores krop. Derfor er der også mange kvinder, som elsker, når du holder en hånd på hendes lænd. Den følsomme lænd er et oplagt sted at forkæle din partner og stilmulere hende med massage, kys og små nap. 

3. Panden.
Et kys på læberne er super dejligt, men intet er så intimt, som et kys i panden. Det emmer af ømhed og omsorg og vil med garanti gøre hende helt blød i knæene. Det er måske ikke det mest oplagte kys under en fræk leg i sengen, men hun vil elske, at du trækker hende tæt ind til dig og planter et kys i hendes pande.

Læs også

6 grunde til at din kvinde faker sine orgasmer

4. Fingrene.
Fingerspidserne bliver ofte lidt overset, når der deles kys ud. Men de er helt utroligt følsomme og et oplagt sted at give lidt mere opmærksomhed på det punkt. Kys fingerspidserne blidt, slik dem eller sut lidt på dem. Det vil med garanti sætte gang i nogle frække tanker.

5. Brystvorterne.
Hvis det skal være lidt frækt, er brystvorterne det perfekte sted at kysse din bedre halvdel for eksempel under forspillet. Når du kysser de følsomme brystvorter, vil det gå lige i trusserne på mange kvinder.

6. Ørerne.
Øret er endnu et utroligt følsomt, men lettere overset område, når det handler om kys. Men det kan godt betale sig at bruge lidt tid på at kræse for dem. Mens du slikker lidt på hendes øre, er det oplagt at benytte lejligheden til at hviske, hvor lækker du synes, at hun er.

Læs også

Brun uden sol: Nye selvbruner piller skal mindske risikoen for hudkræft

7. Klitoris.
En kvindes klitoris er fuldstændig proppet med nerveender, hvilket gør den helt utroligt følsom. Når du først er nået hertil, er der ingen vej tilbage. Forkæl hende med blide kys og stimuler hendes mest følsomme område.

Disse 7 personer må du aldrig have sex med

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip