7 tegn der afslører, at du er et fantastisk knald

Foto: Shutterstock (modelfoto)

Hvis du kan nikke genkendende til disse punkter, ser det ud til, at din partner er ganske godt tilfreds med jeres sexliv.

Alle synes det er skønt, når deres partner fortæller dem, hvor godt de gør det i dobbeltsengen. Det er dog ikke alle, der er lige gode til at få fortalt deres bedre halvdel, hvordan de gør dem helt vilde i varmen.

Hvis du skulle være i tvivl, så er der måske hjælp at hente lige her.

Women’s Health Magazine har nemlig samlet en række tegn på, at han synes, du er et alletiders knald.

Læs også

7 frække tanker mænd har, når kvinden sætter sig øverst

1. Han er lynhurtigt klar igen.
Hvis du virkelig slår benene væk under ham i dobbeltsengen, så kan han sikkert slet ikke få nok af dig. De fleste mænd er udmattede og har ikke spor lyst til sex, når lige er kommet. Så hvis han dårligt når at trække sig ud af dig, før han er klar på en omgang mere, 

2. Han kan ikke holde fingrene fra dig.
Hvis din mand har mere end almindelig svært ved at holde nallerne fra din krop, så er der nok en rigtig god grund til det. Han bliver simpelthen så opstemt af dit selskab, at han bare må røre ved dig. Hans ivrige hænder sender et højt og tydeligt signal.

3. Han siger det ligeud.
Dette punkt siger måske lidt sig selv. Hvis han taler lige ud af posen og fortæller, hvor fantastisk du er på lagnerne, så er der nok noget om snakken. Lad ikke hans komplimenter prelle af på dig - tag imod dem, du har garanteret gjort dig fortjent til dem.

Læs også

Se de frække fotos: Nøgen Kim Kardashian deler nye saftige billeder

4. Det var virkelig godt for dig.
En gammel talemåde siger, at der skal to til tango. Hvis det var et akavet eller ligefrem ubehageligt akavet knald for den ene af jer, var der nok heller ikke særlig fedt for den anden part. Synes du derimod, at det var lidenskabeligt og frækt, så gælder det nok også den anden vej.

5. Han lærer nye tricks.
Hvis han pludselig virker yderst velforberedt og prøver nye ting af i sengen, er det nok fordi, at du har inspireret ham. Når du blæser ham bagover med dine frække initiativer, så får han lyst til at forberede sig og gøre noget, der føles mindst lige så fantastik for dig.

6. Han er meget flirtende efter sex.
Får du frække beskeder fra ham, efter en lummer nat i dobbeltsengen? Hvis han er meget flirtende over for dig, er det sandsynligvis et tegn på, at han ikke kan stoppe med at tænke frække tanker om dig. Med de pirrende beskeder lægger han op til næste rundt, som ikke kan komme hurtigt nok, hvis du spørger ham.

Læs også

9 knusende tegn på, din drømmemand ikke vil have dig

7. Han knytter sine hænder.
Hvis du lægger mærke til, at han knytter sine hænder, er det sandsynligvis lidt af en kompliment. Det kan nemlig være et fysisk tegn på, at han er helt i ekstase. Måske forsøger han endda at forhindre, at han ikke bliver alt for hurtigt færdig.

Flere frække guides

Analsex - Den bedste guide til hvordan du kan have analsex uden det er smertefuldt. Sexolog Cleoh Dharma, fortæller levende om hvordan du på en god måde kan have analsex. Er du usikker på hvordan og om du skal have analsex, så læs denne guide til analsex før du kaster dig ud i det!

Sexstillinger - I denne artikel har vi et forslag til syv frække sexstillinger, du kan bruge til hver morgen. Det er Sinfuls Mathilde Mackowski, der har givet inspiration til en helt uge fyldt med dejlige sex stillinger. Gør hver måned til noget specielt for dig og din partner.

Brugte trusser - En af de lidt mere specielle fetiches er brugte trusser. Du kan købe og sælge brugte trusser. Få et indblik i en piges verden, hvor hun sælger masser af brugte trusser. 

Blowjob - Hvis du tror denne artikel handler om kvinden, så tager du fejl. Denne artikel handler om hvordan manden kan gøre et blowjob til en bedre oplevelse for kvinden. Der er her ikke mindre end 10 tips og tricks til hvordan du som mand kan gøre et blowjob til en bedre oplevelse for kvinden. Hvad er så mandens gevinst ved denne artikel? Svaret er simpelt: Flere blowjobs!

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip