7 tegn på han synes at din tissekone lugter

Foto: Shutterstock

Hvis din mand udviser nogen af følgende tegn, kan det være, du skal afsætte tid til et bad.

Ildelugtende kønsdele er ikke populære hos hverken mænd eller kvinder.

Det er dog ikke altid, man selv er klar over, at man godt kunne trænge til at få vasket underetagen grundigt.

Især fordi det kan være svært at påpege overfor sin partner, at vedkommende lugter fra netop dét sted, som ellers bør være indbydende.

Går man eksempelvis som kvinde og overvejer, om man døjer med dårlig lugt fra underlivet, så bør man selvfølgelig spørge sin mand ligeud, men hvis man finder det svært, så kan man også gennemgå disse syv tegn på, at den altså er gal med lugten i lysthuset.

1. Han giver ikke oralsex: Mens du gerne belønner ham med regelmæssige blowjobs, er der til gengæld lukket den anden vej. Din partner er nemlig på ingen måde interesseret i at finde vej til dit underliv med sit mundtøj. Bare tanken om at dykke derned gør ham stik af skræk.

2. … og når han gør, går det stærkt: Hvis du endelig får ham overtalt til en fræk tur sydpå, så er der i den grad tale om et lynvisit, mens han bliver helt gasblå i hovedet af at holde vejret. Hvis han selv kunne vælge, foregik de orale-udskejelser allerhelst iført snorkel, så han kunne trække frisk luft.

Læs også

6 faser du og din kæreste vil opleve i løbet af jeres sexliv

3. Han opfordrer dig ofte til at snuppe et bad: Hvis din partner er helt pjattet med at tænde duftlys på badeværelset, mens vandet løber og han råber, ’skaaat, skal du ikke have et dejligt langt bad?’ så er det sandsynligvis ikke fordi, han vil forkæle dig. Hvis dette scenarie ofte udspiller sig, er det snarere fordi, han synes, du trænger til en skyller på et grundigt vaskeprogram.

4. Han undgår den: Din partner vil gerne have sex, men generelt undgår han at røre ved din skede, hvis han kan. Som en varm kogeplade, går han i en stor bue udenom, og skal den absolut berøres, så foregår det, som var han i færd med at klappe et pindsvin. 

5. Han er ekstra interesseret, når du er ren: Hvis du oplever, at din mand nærmest kaste sig over din tissekone, når du lige er trådt ud af badet, så ved du hvorfor. For ligesom der er iskold luft mellem dit underliv og din kærester til daglig, ligeså gode venner er de, så snart du har slukket for bruseren.

6. Han referer til den som ’ostebutikken’ og ’fiskekutteren’: Hvis din kæreste har givet dit allerhelligste mindre pæne navne med referencer til lugtgener og hampre stanke, så bør det ikke være svært at lægge to og to sammen. For hvis din tissekone til daglig omtales ’slamslugeren’ af din kæreste, mens han rynker på næsen, så ved du, at han har en skjult dagsorden.

7. Han giver dig altid sæbe: Mens dine veninder modtager øreringe, kaffekrus og nye sko i jule- og fødselsdagsgaver, så er din kæreste stamkunde på apoteket og hos Matas, hvor han gennem tiden har investeret i nok intimsæber til at renskure hele Rådhuspladsen. Desuden kan han ikke forstå, at man ikke må bruge parfume mellem benene.

Læs også: 8 ulækre tegn på, at du har sluppet alle hæmninger i dit forhold

Top partnere


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip