7 ting du ALDRIG må bruge til at onanere

Foto: Shutterstock (modelfoto)

Det kan gå vældig galt, hvis du bruger disse husholdningsartikler, når du tilfredsstiller dig selv.

Det kan være fristende at bruge husholdningsartikler, hvis du ikke har sexlegetøj i nærheden, når lysten pludselig melder sig. Men du kan komme galt afsted, hvis du ikke passer på.

Cosmopolitan har i samarbejde med urolog Dana Rice og gynækolog Kurian Trott, listet en række objekter fra hjemmet, som du aldrig bør bruge til at tilfredsstille dig selv med.

1. Grøntsager.
Selvom du kan finde flere falliske grøntsager i dit køleskab, bør du holde fingrene fra guleroden, agurken eller peberfrugten. Ifølge Dana Rice kan bakterier fra grøntsagen blive overført til din vagina og skabe stor irritation, for slet ikke at tale om pesticider og kemikalier.

Læs også

6 ting han tænker mens han tager dig i numsen

2. Flasker.
Lige som med grøntsagerne risikerer du her, at du overfører bakterier til dit underliv. Det kan også skabe pinlige situationer, hvis den ryger for langt op, så du må en tur forbi skadestuen. 

3. Tuscher.
Ifølge Dana Rice skal du være forsigtig med hårde genstande som for eksempel tuscher. Ved kraftig onani, kan disse genstande irritere urinrøret og det vaginale væv. Der er desuden en risiko for, at proppen kan ryge af og sætte sig fast.

4. Kosteskaft.
Endnu en hård genstand, som desuden er problematisk på grund af træet. Det er porøst, kan viderebringe bakterier og muligvis splintre, hvilket kan blive en yderst ubehagelig oplevelse.

Læs også

Ny trend spreder sig blandt danskerne: Både mænd og kvinder vil have en ‘hvid stjerne’

5. Krøllejern.
Krøllejernet er også en meget hård genstand, som kan skabe irritation i dit underliv. Hvis jernet er for bredt, kan det ifølge Dana Rice lægge pres på dit urinrør og skabe irritation.

6. Værktøj.
Du kan komme vældig galt afsted med de skarpe kanter, som kan give rifter og andre skader. Dana Rice har mødt patienter, hvor batterier fra lommelygter har sat sig fast i endetarmen. Værktøj har desuden en tendens til at være vældig snavset, hvis det har ligget ude på dit værksted.

7. Stearinlys.
Stearinlys eller sæber med parfume kan give voldsom irritation eller en allergisk reaktion. Selv hvis du kun bruger sæben til at stimulere din klitoris, kan det være problematisk. 

Læs også

7 ting du ALDRIG må gøre inden sex

De bedste produkter til at stimulere din vagina er ifølge disse eksperter lavet af silikone, som er let at gøre rent og ikke øger risikoen for at få en infektion i underlivet

9 ting du aldrig må stikke din tissemand ind i

 

Dagens Gossip