7 ting du bør vide om bryster – ifølge kvinder

08/02/2017 20:45

Ninna Andreasen

Sex og samliv
Nummer tre vil måske skuffe dig. Men det er den skinbarlige sandhed.

Mest læste i dag

Bryster. Et evigt fascinerende emne hos halvdelen af befolkningen. Den anden halvdel er efterhånden vant til at slæbe rundt på dem.

Men selvom mænd kan lære meget om bryster ved at kigge på dem (også i aktion), så er der alligevel en række ring, man bør vide om bryster, som ikke er til at støve op i seksualundervisningen eller i en pornofilm.

Det mener i hvert fald en række kvinder, som netmediet Ask Men har talt med. Kvinderne er blevet bedt om at dele facts om bryster, som de mener mænd bør vide.

Her er et udpluk.

1. Det er ikke altid rart, når de bliver rørt ved

Du bliver muligvis tændt straks, når du rører kvinden i dit liv på brysterne. Men det er ikke altid helt tilfældet den anden vej. I hvert fald ikke for kvinder med større bryster. Det mener en af de adspurgte kvinder.

- Mænd ved ikke, at større bryster, som bliver rørt og pillet meget ved, får os til at føle meget lidt eller ingenting, lyder det fra en 27-årig kvinde.

Hun afslører også, at det ikke er alle kvinder, der holder af at blive kysset eller suttet på brystvorterne.

- Det er ligesom amning…, lyder det.

2. De bliver større og mere følsomme under menstruation

At de bliver mere følsomme, er desværre ikke noget positivt. Det er selvfølgelig trist, at dine bedste legekammerater ikke nødvendigvis har lyst til at lege, når de er allerstørst. Men hvis det var dine nosser, var du med på præmissen.

- Ja, de er større, men det er fordi, de er ømme!, siger en 30-årig kvinde.

3. De skal plejes en smule

Du tænker måske, at kvinder render rundt med et par perfekte bryster, og ja, de er da ofte meget pæne. Men de kræver også en del vedligehold. Kropshår er helt naturligt, og det er hår omkring brystvorterne også.

4. Du behøver ikke være milimeterdemokrat

Det er storsindet af dig at ville behandle ”tøserne” ens. Men den ene bliver ikke jaloux på den anden, hvis den første får mest opmærksomhed. Det lover den 26-årige Jessica.

- Jeg lægger ikke mærke til, om du bruger præcis lige lang tid på at sutte på min venstre brystvorte, som du gjorde på den højre. Jeg ved godt, du vil give dem lige meget kærlighed, men skat, jeg kommer til at kede mig lynhurtigt, lyder den kontante udmelding.

5. Kvinder bruger MANGE penge på bh’er

Bh’er er ikke specielt billige, og afhængigt af hvor du stod i køen, da der blev uddelt balloner, kan de også blive slidt ned i en voldsom fart.

- Vi bruger meget tid og mange penge på at forsøge af få brysterne til at se friske og pæne ud, lyder det fra 30-årige Elyse.

6. Nej, de er ikke lige store

Ikke alle bryster er lige for Vorherre.

Heller ikke selvom de sidder fast på den samme kvinde. Nogle kvinder har det skidt med det, selvom der ikke er grund til det.

7. Kolde, hårde brystvorter gør ondt

- Helvede er at gå igennem gangen med kølediske i supermarkedet, uden at have bh på. Jeg ved ikke, om mænds brystvorter føles ligesådan, men når jeg handler ind, og ikke har en bh eller jakke på til at beskytte mig mod fryserens vrede, er mine piger IKKE glade, siger 28-årige Malika.