7 ting du skal huske, når du går ned på hende

Oralsex er en vanskelig disciplin at mestre, og det kræver sin mand at stille en kvinde tilfreds med mundtøjet. Vil du excellere udi kunsten og sende hende direkte i den 7. himmel? Så skal du skrive dig disse råd bag øret.

Her får du nemlig, i samarbejde med Sinful.dk, den ultimative liste over ting, du skal huske, når du dykker ned mellem hendes ben.

Tag dig tid 

Kvinder elsker, når du investerer tid og energi i at bygge stemning og forventning op. I stedet for at gå målrettet mod hendes klitoris, så arbejdet dig blidt, langsomt og sikkert mod målet ved at ae, kysse og slikke hende hele vejen fra knæhaserne og op. 

Lyt til hende

Lyt til hendes åndedræt, hvis du er tvivl om, hvorvidt du gør det rigtigt. Tunge og dybe åndedræt betyder intens nydelse og afslapning, mens små hurtige, urytmiske åndedræt indikerer, at hun nærmer sig klimaks. Hvis en kvinde stønner højt eller roser dig med ord, mens du er i fuld gang dernede, så er det fordi du har ramt det gyldne spot og under INGEN omstændigheder må skifte stilling eller teknik. 

Kend hendes venusbjerg

Hendes venusbjerg (den bløde forhøjning på hendes vagina, som er dækket af kønshår) kan være nøglen til at bringe hende i den vildeste ekstase. Massér hende i cirkelbevægelser med håndfladen eller håndroden, mens du slikker hende. 

Vær udholdende

Når du skal tilfredsstille en kvinde med din tunge, skal du væbne dig med både tålmodighed og udholdenhed. Det ser måske ud som en hurtig og let tjans på film, men det tager faktisk i gennemsnit 20 minutter at få en kvinde til at komme kun ved hjælp af oralsex. 

Nyn for hende

Vibrationer er et hit, og du kan faktisk selv fremkalde dem ved at brumme eller nynne, mens du lapper hende i dig. Hvis du bliver træt i tungen og læberne, så kan du altid blive aflastet af denne lille handy gadget, der forvandler hele din mund til et festfyrværkeri af frække vibrationer. 

Tag styringen

Kvinder elsker en mand, der tør tage styringen i soveværelset. I stedet for bare at ty til den obligatoriske oralsex-stilling, hvor hun ligger på ryggen, mens du er i gang mellem hendes ben, så kommendér hende om at ligge på maven, bed hende stå på alle fire eller sætte sig overskrævs over dit ansigt.  

Nyd det

Gider du selv at modtage et blowjob, hvis din partner ligner én, der hellere vil sparkes over skinnebenet end at tilfredsstille dig oralt? Nej, vel. Den halve nydelse består ret beset i at se sin partner tændt og engageret i opgaven. Støn lidt selv, og fortæl hende, hvor godt hun smager, hvor meget du elsker at røre ved hende, forguder hendes krop, og hvordan du får hende til at eksplodere om få sekunder.

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip