7 ting hun hellere vil have i sengen end en stor penis

Foto: Shutterstock (modelfoto)

Hvis du gerne vil glæde din partner i dobbeltsengen, så er der måske hjælp at hente lige her.

Man siger, at det ikke handler om størrelsen men gørelsen. Det passer tilsyneladende meget godt, hvis man skal tro Men’s Health.

De har nemlig samlet en række ting, som kvinder hellere vil have i dobbeltsengen end en kæmpe pik.

1. Blid berøring.
Det lyder muligvis som en cliche, men der mange kvinder, som sætter stor pris på ømhed og blid berøring - også i dobbeltsengen. Så husk at forkæle din partner med din penis og hænder.

Læs også

7 ting som mænd ALTID lægger mærke til under sex

2. Overraskelser.
Hvem elsker ikke overraskelser? Indgroede vaner og manglende fantasi kan være dræbende for ethvert sexliv. Så husk at overraske din partner engang imellem. Tag noget legetøj med i sengen, foreslå en ny stilling eller forkæl hende med en intim massage.

3. At føle sig begæret.
Alle elsker følelsen af, at de bliver begæret af deres partner. Det kan måske glippe lidt i en travl hverdag, men er ikke desto mindre en vigtig ting at huske. Fortæl din partner, hvor lækker hun er og vis hende, hvor meget hun tænder dig.

4. Din opmærksomhed.
Der findes ikke noget mere usexet end en partner, der ikke er til stede i dobbeltsengen. Så husk at være til stede i øjeblikket. Prøv at slippe alle tanker om andre ting, du skal have ordnet og nyd den intime stund med din bedre halvdel i stedet.

Læs også

Forskere afslører nyt vidundermiddel til øget skægvækst

5. Komplimenter.
Man skal aldrig undervurdere, hvor dejligt det føles at få en god kompliment. Så husk at fortæl din partner, hvor dejlig hun ser ud, hvor godt det føles, når hun rører ved dig, og hvor meget pris du sætter på hende.

6. Øjenkontakt.
Husk at kigge din partner i øjnene under jeres samleje. Det behøver selvfølgelig ikke at være hele tiden. Men du bør være opmærksom på det. Øjenkontakten giver nemlig jeres samvær meget mere intimitet og nærvær. 

7. Kys.
Det burde måske ikke være nødvendigt at nævne dette punkt, men det kan alligevel glippe, når bølgerne pludselig går højt. Husk at kysse din partner. Det giver en helt anden følelse af intimitet og samhørighed, når I er opmærksomme på dette.

Mænd afslører: 7 underlige tegn på, at en kvinde er god i sengen

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip