7 ting som mænd ALTID lægger mærke til under sex

Foto: Shutterstock (modelfoto)

Hvis du undrer dig over, hvad der går igennem mandens hoved under sex, kan du måske få svar på dit spørgsmål her.

Lægger han mon mærke til, at jeg ikke har barberet mine ben? Synes han, at jeg er for passiv i dobbeltsengen? Hvis du stiller dig selv disse spørgsmål, så er der måske svar at hente her.

Women's Health har nemlig samlet en række ting, som mænd ofte lægger mærke til, når de har sex med en kvinde.

1. Hendes initiativ.
Hvis du laver søstjernen, hver gang du og din partner har sex, så er det måske tid til at forny dig lidt. Prøv at tage styringen for en gangs skyld - sæt dig øverst, foreslå en anden stilling eller overrask din partner med noget, som I aldrig har prøvet før. Han vil elske dig for at vise initiativ og udtrykke klart, at du også har lyst til ham.

Læs også

Mænd afslører: 7 underlige tegn på, at en kvinde er god i sengen

2. Hendes bevægelser.
Er du stiv som et bræt eller smidig som en mis på lagnerne? Du tænker måske ikke lige over det, men din partner vil med garanti bemærke, hvordan du bevæger dig i dobbeltsengen. Prøv at slappe helt af og nyde den dejlige situation, det vil kunne mærkes på dig med det samme.

3. Hendes øjne.
Flakker dit blik, eller fastholder du hans med et intenst glimt i øjet? God øjenkontakt gør jeres samleje endnu mere intimt, mens det kan gøre din partner vældig utilpas, hvis du kigger væk eller i det hele taget virker fraværende under selve akten (og før og efter for den sags skyld).

4. Hendes kropsbehåring.
Nogle mænd kan godt lide en ordentlig busk, mens andre foretrækker det kvindelige kønsorgan i en helt glat udgave. Uanset, om han er til det ene eller det andet, så kan du være helt sikker på, at han bemærker din kropsbehåring. 

Læs også

Forskere afslører nyt vidundermiddel til øget skægvækst

5. Hendes undertøj.
Okay.. det er måske ikke undertøjet, som han kigger mest på, når du står næsten afklædt foran ham. Men det går sikkert ikke hans næse forbi, om du er klædt i hullede sloggi-trusser eller i lingeri med blonder. Så hvis du gerne vil udstråle, at du har gjort en indsats, skal du måske overveje at lade dine mest slidte underhakkere ligge i skuffen.

6. Hendes hygiejne.
For de fleste kommer det nok helt af sig selv, at man klipper sine negle, børster sine tænder og vasker sin krop med jævne mellemrum. Men hvis det ikke er noget, du går så meget op i, vil han nok bemærke dunsten af en krop, der ikke er særlig ren og velplejet. De fleste sætter pris på en partner, som gør lidt ud af sig selv - særligt, når det handler om helt basal hygiejne.

7. Hendes figur.
Mens nogle mænd er helt tossede med kvinder, der har bløde former, foretrækker andre mænd, at en kvinde er helt slank eller måske utroligt veltrænet. Lige meget, om han er til det ene eller det andet, vil hans blik uundgåeligt vandre hen over din krop, når han ser dig nøgen for første gang.

6 ting kvinder inderligt hader at mænd gør under oralsex

 

Dagens Gossip