7 tydelige tegn på at han ikke længere er forelsket i dig

Er han stadig forelsket i dig?

Er din kæreste stadig lige så vild med dig, som han plejede at være? Hvis du mærker efter, kender du måske svaret. Ellers er der syv ledetråde lige her.

Det går op og ned i et forhold, og det er helt almindeligt.

I behøver ikke føle jer som forelskede teenagere hver dag for at være på rette spor som kærester eller ægtefolk.

Omvendt skal der helst være flest dage, hvor I kysser og krammer, har sex, smiler til hinanden, putter på sofaen og hygger jer under madlavningen sammen. Der er jo en grund til, at I er sammen og ikke bare venner.

Med hjælp fra to samlivseksperter har Cosmopolitan samlet en række tegn på, at han ikke længere er lige så investeret i jeres liv sammen, som han har været. Genkender du flere af punkterne, er det måske på tide med en snak om fremtiden. 

1) Han kommunikerer ikke længere

Han starter sjældent en samtale med dig, som ikke bare handler om at finde hoved og hale i pligter og gøremål. Han har mistet interessen for at høre om, hvad der foregår i dit hoved, og jeres samtaler er sjældent lange og dybe længere.

Det er mere anstrengende at holde en rigtig snak kørende end tidligere, og han finder sjældent på noget nyt at tale om.

2) Han svarer efter flere timer

Når du skriver til ham, svarer han først efter flere timer. Hvis han da overhovedet svarer. Du oplever også oftere, at han ikke tager telefonen, når du ringer første gang. Jeres kontakt, når I ikke er sammen, er sparsom og anstrengt.

3) I lægger ikke fremtidsplaner længere

Han er stoppet med at tale med dig om, hvor han drømmer om at rejse hen. Han lægger ikke længere fremtidsplaner med dig. Det handler ikke om, at han ikke har lyst til at rejse eller opleve ting, han har bare ikke rigtig lyst til at gøre det med dig.

Du oplever måske samtidig, at han ofte stikker af på weekendture med gutterne, mens du ikke kan huske, hvornår I sidst har tilbragt nogle dage væk fra hverdagen sammen.

4) I lever som roomies

Selvom I er kærester eller gift, så føles det egentlig mere, som om I bare bor sammen. I deler regninger og pligter, men det er efterhånden slut med sofahygge, lange samtaler, lækre middage med stearinlys og masser af sex i hele hytten.

Desuden arbejder han mere, end han plejer, og han ser sine venner i weekenderne, så der sjældent er tid til at pleje jeres forhold. 

Læs også

9 ting du aldrig må stikke din tissemand ind i

5) Han virker irritabel

Du oplever, at han oftere kritiserer dig, og at han bliver irriteret over små ting. Du kan ikke gøre noget rigtigt mere. I skændes oftere. Hvor han tidligere var overbærende og lod dig bestemme i mange situationer, fordi han elskede at gøre dig glad, er han nu mere egoistisk og knap så kompromissøgende. 

6) Han opsøger ikke intimitet

Han lægger ikke lige så ofte op til sex som tidligere, og han kysser og krammer dig sjældnere. Han styrer i det hele taget forbi fysisk berøring og virker ikke særlig interesseret i intimitet. I plejede at bolle som kaniner, men de dage er forbi.

7. Han kommer med undskyldninger

Når du konfronterer ham med, at han ikke længere virker mentalt til stede i forholdet, starter samtaler eller tager initiativ til sex, så bliver han sur på dig. Han vender dine ord på hovedet, så du ender med at føle, at du har gjort noget galt, og at jeres problemer skyldes dig.

Du tager dig selv i at tro på det. Derudover er han mester i at finde på undskyldninger - både når det gælder den manglende sex og den tid, I tilbringer med andre end hinanden. Han kan forklare det hele - men handler det i virkeligheden om, at han ikke er vild med dig længere? 

7 ting du ALDRIG må gøre inden sex

 

Dagens Gossip