7 vigtige detaljer kvinder ville ønske, mænd vidste om blowjob

Punkt 5 sætter vi kvinder ubeskrivelig meget pris på.

Som regel har mænd travlt med, hvad kvinder skal vide vide og kunne, før end de får lov til at åbne munden og gabe om manden mest private dele. De klassiske forbud mod tænder og hårde ryk er efterhånden sivet ind i kvindehjernen. 

Men hvad med den anden vej rundt? Er der ikke også et par ting, mænd gerne må vide om blowjob? Jo, mener det amerikanske damemagasin Womensshealth.com.

Her er syv ting, som kvinder ville ønske, mænd vidste om blowjob:

Læs også

6 virkelig usexede ting, du har på, som faktisk tænder mænd

1. Hvis vi tager dig fra kedsomhed til paradis, vil vi gerne vide det. Når vi udfører et godt stykke arbejde mellem dine ben, behøver vi ikke betalling eller gaver, men lidt anerkendelse ville være på sin plads. 

2. Det er ikke et hit, når mænd 'forsigtigt' presser kvindens baghoved ned over penis. Vi skal nok nå til det, så ta’ det roligt. Det ødelægger den gode stemning, hvis vi føler os forpligtiget. Ha’ tålmodighed. 

3. Det er pænt svært at sidde på knæ, mens du står op. Det er helt sikkert sexet, men det trækker tænder ud for os kvinder at sidde på knæ og uddele mundguffere, mens manden står op. Så medmindre manden har tænkt sig at købe knæbeskyttere, så forvent ikke at få dit blowjob på denne måde hver gang.

Læs også

Sofia Silje malker sine bryster hver 2. time: 'Det giver mig lykkefølelse og en enorm stor liderlighed’

 4. Deep throating er hårdt arbejde. Ligesom med at give blowjobs på knæ er deep throating krævende. Det er ikke en selvfølge, at vi kvinder er sabelslugere, de fleste af os får faktisk brækfornemmelser. Så værdsæt det, når vi går all in.

5. Advarsler er helt i orden, faktisk påkrævet. Et lille hint om, at der er sæd på vej, bliver værdsat af kvinder verden over. Det kan være et ord eller et tegn, der indikerer at kanonen affyres nu. Det er ikke sjovt at blive skudt i øjet midt i kampens hede. 

6. Lad være med at forvente et blowjob, hver gang vi er alene. Lad være med at være som et lille barn, der plager om slik. Du får et blowjob, når vi magter det, og ikke hver gang vi er alene i et rum. Se det som en dessert, og det er ikke hver dag, man får dessert. 

7. Vi kan ikke holde i timevis. Hvis vi har slikket, suttet og hevet løs med hånden i 30 minutter, uden du er kommet, giver vi snart op….til fordel for almindelig sex. Vi kvinder er ikke duracell-kaninier, der kan give mundguffere i timevis, vores kæbe begynder at gøre ondt, nakken værker og håndleddet bliver følelsesløst. 

Læs også

Rød alarm: Folk med disse job knalder oftest udenom

 

 

Dagens Gossip