7 vildt tilfredsstillende ting alle kvinder håber på at opleve i sengen

Er du i tvivl om, hvad du skal gøre, så kan du altid forsøge dig med disse syv råd.

Selvom alle har forskellig smag, er der alligevel en række ultimative ting, som langt de fleste kvinder håber på at opleve i sengen.

Skal du snart have sex med en ny kvinde, kan du altid læne dig op ad denne liste - så kan det ikke gå helt galt.

Når I så begynder at få en bedre forståelse for hinanden, kan I altid eksperimentere med sexen.

Inspireret af Cosmopolitan har vi samlet en liste med ting, du kan gøre i sengen for at være sikker på at tilfredsstille din sexpartner.

Læs også

Tidlig udløsning? Ny løsning er kommet til Danmark

 1. En orgasme
Sex bør ikke ende med, at det kun er dig, der får en orgasme. Er du typen, der altid bliver træt efter en orgasme, så sørg for at din kvinde allerede er kommet. Hvis I kan komme på samme tid, er det naturligvis er foretrække.

2. Spørgsmål
Nu må du endelig ikke misforstå, for der er bestemt ingen grund til at spørge ind til hendes yndlingsret i sengen, men spørg i stedet, om hun kan lide det, du har gang i mellem hendes ben. Kommunikation er vigtig for det gode knald.

3. En ren seng
Det er virkelig svært at nyde sexen, hvis man pludselig ruller rundt i en gammel serviet, eller hvis lagenet lugter af kebab. Selv irriterende krummer i sengen kan være et kæmpe turnoff.

4. En telefonoplader
Hvis du ønsker, at din flirt fra byen skal overnatte, så forsikre hende endelig om, at du har en telefonoplader, hun kan låne. Hvis hun skal have en chance for at finde hjem næste morgen, får hun nemlig brug for sin telefon og så skal hun ikke bekymre sig om det, mens I hygger jer.

Læs også

Sindssyg færdselsulykke: Bil i høj fart flyver igennem luften

 5. Forspil
Husk nu, det er ikke et kapløb med tiden. Giv hende tid til at nyde dig og den seksuelle kemi mellem jer. Her kan et langt og pirrende forspil være nøglen til succes for jeg begge.

6. Fjernelse af sokker
Der er simpelthen ikke noget mere usexet end en mand med tynde hvide ben iført strømper. Fjern dem når nu du alligevel skal have alt det andet tøj af.

7. Realistiske forventninger
Det er ikke en pornofilm, du befinder dig i, så sørg nu for at have realistiske forventninger til den sex, du skal have.

Læs også: 7 ting han aldrig vil sige, hvis han er vild med dig

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip