8 elendige former for sex, som alle har prøvet

En liste over dårlige knald, som de fleste formentlig har kastet sig ud i.

Som bekendt kommer sex i mange afskygninger.

Lige fra den dampende frække, forbudt-for-børn agtigt drømmesex til det virkelig skuffende og decideret dårlige knald, som bare gerne må gå i den seksuelle glemmebog i en fart.

De dårlige sexoplevelse kan dog ofte knyttes til helt specifikke former for sex, som de fleste af os sagtens kan nikke genkendende til, mens vi tænker; ‘nå ja, det var virkelig dårligt!’

Af samme grund får du her otte elendige former for sex, som de fleste af os har prøvet at kaste os ud i.

Læs også

Afsløring: Danske mænd med disse navne bliver oftest tynde i toppen

1. Den første gang: Der findes ikke mange mennesker, der kan prale af at have en mindeværdi første gang. Bevares - alle husker den første gang, men sjældent for anden end akavet og nervøst fumlen, mens man prøvede at finde op og ned på ‘det der sex’.

2. Bruser-sex: Illusionen om romantisk og dampende vand-sex under bruseren er en fræk klassiker, men selvom du muligvis kan genkalde dig et uforglemmeligt vådt knald eller to, så ender vand-sex ofte som en blandet omgang. Der skal nemlig ikke meget til, før man glider på fliserne, mister balancen eller får pludselige kramper. Og nå - så glider ‘ting’ ikke helt så nemt, som de ville have gjort i dobbeltsengen.

Foto: Shutterstock

3. Eksperimenterende sex: Det er altid sjovt at prøve noget nyt og spændende, men det er bestemt ikke hver gang, det viser sig at være et hit. Af samme grund ender eksperimentrende sex ofte som en mindre tilfredsstillende seksuel oplevelse, der muligvis var sjov at afprøve, men som langt fra var til topkarakter.

Læs også

Hjemløs brugte sine sidste penge på at hjælpe kvindelig bilist: Hendes reaktion har chokeret alle

4. Fulde-sex: En sand klassiker. Fulde-sex er ofte forbundet med one night-stands, der som regel bliver til ud fra en sprængfarlig kombi af druk og liderlighed. Og selvom vedkommende, man hiver med hjem, kan være nok så lækker, så kniber det ofte både med intimitet, udholdenhed og selvfølge potensen.

Foto: Shutterstock

5. Rollespil: Tanken om et frækt rollespil i soveværelset kan være nok så ophidsende og pirrende, men kan også lynhurtigt ende som en fuser. Enten hvis det hele bliver for akavet, hvis en af jer ikke kan holde masken eller er en elendig skuespiller.

6. Ingen-kemi-sex: Et af de værste knald, man kan kaste sig ud i, er med en partner, som man absolut ingen kemi har med. Det bliver nemlig hurtigt til en frygtelig akavet og trist affære, hvor I begge kan mærke, at det føles helt, helt forkert.

Læs også

Nordjyder undrede sig over mærkelig aktivitet i nabohus: Da politiet ankom, gjorde de store øjne

7. Egoistisk-sex: … og når man i forvejen er midt i et knald uden kemi, så kan man jo ligeså godt tænke på sig selv, hvorved ego-sex opstår. Knaldet hvor man kører sit helt eget løb, mens man er fløjtende ligeglad med, hvordan ens partner har det undervejs. Under egoistisk sex hersker i øvrigt også først-til-mølle-princippet, når det kommer til orgasmer.

8. Alvors-sex: Sex er sjovt, og derfor skal der også være plads til både smil og grin (så længe det ikke er høj latter). Hvis sex bliver for alvorligt, bliver det hurtigt usexet, og hvis du er stille som en mus og samtidig ligner en bedemand undervejs, så fjerner du det meste af fornøjelsen ved sex.

Læs også: Fræk afsløring: Flest danskere drømme om at afprøve denne sexfantasi

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip