8 grunde til at du skal være glad for dine fyldige lår

07/04/2015 18:45

Kristine Bugbee

Sex og samliv
Fyldige runde lår
Foto: Shutterstock
Kvinder med store lår har masser at juble over.

Mest læste i dag

Der er absolut ingen grund til at bruge for meget negativ energi på de fyldige lårbasser og det manglende mellemrum imellem dem - det såkaldte thigh gap

Sitet Elite Daily har skabt en liste med flere gode grunde til, at kvinder med runde lår faktisk bør føle stor glæde over deres kurvede stænger.

Læs også: Fem gode grunde: Derfor skal du sove nøgen

1. Store numser er hotte - derfor er lårene det også

Det sidste års tid er store numser blevet hyldet som aldrig før. Tag bare Beyoncé, Kim Kardashian, Jennifer Lopez og rapperen Iggy Azalea. Store numser betyder som regel store lår - så nu er det bedste tidspunkt til at acceptere og omfavne de naturlige former, for de er i den grad in.

2. Stærk er det nye slank

Store lår er som regel lig med stærke lår, og 'stærk' er et skønhedsideal som giver langt mere mening end 'tynd'. 

3. Du kan danse meget længere end dine veninder

Når det er ved at blive lyst, og fuglende synger, begynder dine veninder at klage over, at de har ømme ben. Du kan på den anden side blive ved (og ved og ved) med at danse, fordi dine ben er stærkere. 

4. Du har bedre sex

Fysisk styrke, særligt i benene, er nøglen til god sex. Dine muskuløse ben kan klare alle mulige stillinger i meget længere tid.

5. Du fryser ikke nær så meget

Dine store lår sikrer, at der ikke blæser iskold vind ind mellem benene på dig om vinteren. Dine ben gnider sig tværtom mod hinanden og skaber dejlig varme.

6. Din mobil ryger ikke i vandet, hvis du taber den, mens du sidder på toilettet

Måske er det ikke det mest oplagte scenario, men se det alligevel for dig: Du sidder på toilettet og får tiden til at gå med mobiltelefon i hånden. Du fumler, telefonen glider ud mellem hænderne på dig. Og hvad sker der så? Dine store lår griber den heldigvis.

7. Store lår er måske godt for hjertet

En dansk undersøgelse fra 2009 indikerer, at store lår betyder færre hjerteproblemer og et længere liv. Forskerne fulgte 3.000 personer over 10 år og konkluderede, at dem med store lår oplevede færre alvorlige helbredsproblemer.

8. Det er spild af tid at stresse over en krop, du aldrig får

At kæmpe for at opnå et mellemrum mellem lårene, som alene på grund af måden du er bygget på, simpelthen er noget nær umuligt, er rent tidsspilde. Et godt selvværd kommer af at elske alt det gode ved dig selv frem for at fokusere på det, du ikke kan lide.

Læs også hvorfor kvinder med store bryster HADER ved sommeren.