8 overraskende ting, du ikke vidste om tissemanden

Foto: Shutterstock

Tissemanden byder på et væld af små overraskelser, som alle mænd (og kvinder) bør kende.

Det kan være den største kødhammer nord for Alperne. Eller en lille lyserød knap, der lige stikker hovedet ud af den mørke busk.

Men når først at blodet pumper, så bliver enhver tissemand mandens vigtigste legetøj og kønsideal.

Men selvom at alle mænd nok tænker, at de har et indgående kendskab til deres eget vedhæng, så har avisen The Sun alligevel gjort alle mænd og deres kærester en tjeneste og fundet otte overraskende ting om tissemanden, som ikke alle vidste på forhånd.

1. Den bliver tit stiv, når du sover
De fleste mænd oplever at trille ud af sengen med stiv tissemand, og faktisk sker det typisk tre til fem gange hver nat, at den lille buksetrold puster sig op. Det skyldes, at den drømmefyldte REM-søvn (rapid eye movement, red.) der er en særlig dyb og drømmende søvntilstand.

Kødraketten bliver stiv og slap op mod fem gange på en enkelt nat, og forskere ved ikke præcis hvorfor. Foto: Shutterstock

Her bliver hudvævet og svulmelegemerne ofte stimuleret i søvnen, selvom forskerne ikke kender den præcise årsag. Men flere teorier peger på, at det er for at undgå at tisse i sengen, og så vil man trods alt hellere have stiv dolk. 

Læs også

Datter opdager sin far i en pinlig brøler: Nu griner alle af ham på nettet

2. Den er MEGET længere, end du selv tror
Det skal være slut med at stå i badet i svømmehallen og skamme sig over at den lille tap foran ikke hænger og slår mod knæene, som man tror at den gør hos de andre mænd. Men det er ikke hele sandt, for man kan godt glemme, at ikke hele tissemanden er synligt med det blotte øje.

Faktisk er hele tissemanden dobbelt så lang, som den del du selv kan se og lege med. For dilleren fortsætter langt ind i kroppen, hvor at den sjove kødfløjte er forbundet til resten af din anatomi.

Din sjover fortsætter langt ind i kroppen, og er derfor meget længere end du forestiller dig. Foto: Shutterstock

3. Du kan ikke styre, når du kommer
Gammel ost, svigermors grin eller rust på bilen. Selvom mange mænd har forsøgt at tænke på andre og mindre sexede tanker for at holde lidt længere i sengen, så hjælper det ikke en disse. For når mænd kommer, så kommer reaktionen fra rygsøjlen, hvilket mænd faktisk kan mærke, hvis de kommer rigtigt og får en stor orgasme.

Forskere er derfor igang med at undersøge, om man kan stimulere dette område at rygsøjlen for at afhjælpe mænd, der skyder kanonen lidt for hurtigt af.

4. Dine sko og din diller har intet med hinanden at gøre
Det man siger om mænd med store fødder - at de skulle være ekstra godt udstyret - er noget fordrukkent sludder.

Du kan have nok så store sko og stadigvæk rende rundt med en lille diller. Foto: Scanpix

Undersøgelser har vist, at der ikke findes nogen sammenhæng. Størrelsen af en mands penis hænger nøje sammen med resten af mandens naturlige krop, så det gælder mere om at kigge på højden og drøjden hos en mand, hvis man vil have en stor oplevelse i sengen.

5. Du bliver født klar til at få en stiv tissemand
Stive tissemænd er ikke et fænomen, som man vokser sig op til, og faktisk bliver alle drengebørn født med evnen til at få stiv tissemand. Faktisk har forskere set børn med stiv tissemand i deres mødres maver på skanningsbilleder, når de ufødte børn har drømt inde i maven. Men den stive tissemand bliver selvfølgelig meget mere interessant med alderen.

Læs også

Sophie fik taget billede af datter på ferie: Da fotografen ser billedet, spotter hun farlig sygdom

6. Av! Den kan godt knække
Et ordentlig lyserødt kødmissil kan faktisk godt knække, hvis man overbelaster den stive lillemand på lagnerne. Der er som bekendt ingen knogler i pikken, men den væv, der får penissen til at svulme op og gøre manden begejstret, kan godt få en fraktur og mænd, der har oplevet det, har beskrevet en knækkende eller smældende lyd.

 

Enhver mands største skræk er et knække tissemanden. Foto: Shutterstock

Det sker sjældent, og lægevidenskaben kan heldigvis reparere skaden med en hastende operation, der få lillemanden op og stå igen.   

7. Den er aldrig helt lige
Hvis dilleren hænger lidt til en side, så har den også et lille sving til den ene side, når den vokser op og bliver hård. Om den peger opad, nedad, til højre eller venstre, så er det helt normalt og betyder ikke noget. Kun hvis man oplever smerter eller har en erektion, der gør det umuligt at korpulere, kan man få foretaget en korrigerende operation. Men ellers skal man bare være glad for sin skæve banan.

Læs også

Stop med at sutte: Disse 5 tricks giver ham det bedste stryg på pølsen

8. Vokser eller bokser? Det er skide ligegyldigt
Nogle bliver store og flotte, mens andre har den samme størrelse når den er slap, som når den er stiv. En undersøgelse har vist, at man ikke kan kategorisere mænds penisstørrelse efter længden på deres slappe tissemand.

Med andre ord er det altså ikke muligt, at se om man har fået jackpot eller købt katten i sækken, for man kommer hjem og får den ‘sat op’ og taget et nærmere kig på kalorius.

Den slappe og stive tissemand har intet med hinanden at gøre. Foto: Shutterstock

Der er heller ikke nogen normal størrelse, så hvis tissebørgen er til den lille side, så er det ikke ensbetydende med dårlig sex. Det er der nemlig heller ikke nogen forskning, der understøtter.

Glem tissemanden: 7 steder du skal røre din mand, så han kommer for vildt

 

Dagens Gossip