8 punkter på din mands krop du skal forkæle i aften

Skrevet af Nils Würtzenfeld

23/02/2017
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Selvom mænd måske ikke selv er meget for at udforske dem, så sidder der adskillige erogene zoner på din mands krop, som han vil elske, at du tager dig kærligt af.

Mest læste i dag

Denne artikel indeholder affiliate links

For mens de fleste mænd kan udfylde en lang liste over steder, de er overbeviste om, at kvinder gerne vil røres seksuelt, så hersker der straks mere skepsis fra mandens side, når det kommer til hans egne følsomme zoner.

Mange mænd føler nemlig ikke, at deres partner behøver koncentrerer sig om andre kropsdele end mandens penis.

Men hører man til de mænd, der tror, at den eneste maskuline erogen-zone sidder mellem benene, kan man godt tro om.

Der findes nemlig et utal erogene zone på mandens krop, og hvis han ikke er meget for selv at udforske dem, så kan det være, at du som hans partner bør gøre det for ham.

Med inspiration fra Fustany.com kan du derfor her læse om otte punkter på din mands krop, som du bør kaste dig over i aften.

1. Læberne: Det kommer næppe som en overraskelse, at vores læber kan noget særligt. Det er jo heller ikke et tilfælde, at det føles så godt at kysse, så derfor bør du eksperimentere med hans læber. Både ved hjælp af dine fingre og dine egne læber.

2. Nakken: Nakken er fuld af nervebaner, der kan være med til at stimulere din mand. Forsøg derfor at inkludere nakken i jeres forspil. Nogle mænd elsker, når man langsomt lader ens negle løbe ned langs nakken, og derudover kan du også forsøge dig med dine læber og ved at bruge dine fingerspidser til at massere den sensuelt.

3. Ørene: Din mands ører kan pirres i mere end én forstand. Du kan nemlig både hviske søde og frække ord i dem, ligesom både dine fingre, tænder, tunge og læber kan kærtegne dem, hvilket kan virke meget mere stimulerende, end de fleste mænd går og tror.

4. Hænderne: At massere og kærtegne hans hænder hører ikke nødvendigvis kun afslappet velvære til. Det kan også være frækt og ophidsende, før I kaster jeg ud i elskov. Massér det inderste af hans håndflader med dine tommelfingre, flet fingre over hans hoved eller sut og bid i hans fingerspidser.

5. Brystvorterne: Det er ikke kun kvinder, der har følsomme brystvorter. Også mange mænd kan blive mere pirret og opstemte af at få deres brystvorter taget under kærlig behandling. Her kan du bruge både din mund og dine fingre.

6. Bag på knæene: Det virker måske ikke særlig seksuelt, men faktisk sidder der flere følsomme zoner i vores knæhaser, og hvis du alligevel befinder dig i de regioner, så forsøg at kærtegne netop dette punkt på din mand – dog uden at kilde ham for meget.

7. Inderlår: Dette er et kildent sted for mange mennesker, da det er et både følsomt og sensitivt område på kroppen. Af samme grund kan du dog også få din mand helt op og flyve, hvis du kærtegner ham rigtigt på inderlårene med dine kys og din tunge.

8. Testiklerne: Det er næppe en hemmelighed, at en mands testikler er utrolig følsomme. Men ligesom meget, som mænd værner om dem, ligeså dejligt er det, hvis en kvinde tager sig kærligt af dem – eventuelt under et blowjob. Mandens testikler kan forkæles både med kys, en drilsk tunge og kærlige fingerspidser, men husk for Guds skyld ikke at være for voldsom.