8 tegn på at han er den helt rette for dig

Bliver du ikke irriteret over hans vasketøjbunke på gulvet, så er du i det perfekte forhold.

Vejen til kærlighed kan desværre ikke kortlægges eller forklares, men gid den kunne. For hvordan ved man, om den fyr man dater, er den rette?

Der findes ingen klare retningslinjer eller guides til, hvordan du finder manden i dit liv. Det bedste du kan gøre er at prøve dig frem.

Og når man så finder en sød fyr, hvordan ved man så, om han er den rette? Det kan denne liste forhåbentlig hjælpe dig med at blive en smule klogere på.

Dagens.dk har nemlig samlet en liste med tegn på, at han er den helt rette for dig.

Læs også

Vægttab uden motion: Nye slankepiller skal mindske risikoen for diabetes

1. Du kan være dig selv
Du kan uden bekymring gå rundt i dine gamle underbukser med huller i, som nok burde være smidt ud sidste år. Er han den rette fyr for dig, vil han ikke dømme dig ud fra det. Tværtimod kan det være, han elsker dig mere for det.

2. Du kan af en eller anden mærkelig grund godt acceptere, at han er et rodehoved
Rod er irriterende. Det synes langt de fleste kvinder i hvert fald - og vasketøj på gulvet er klamt. Men irriterer det dig ikke, at din kæreste smider en sok her og der, så er det fordi, han gør så meget andet rigtigt.

3. I har små fælles interesser
Når I begge er trætte efter en lang dag med børnepasning og arbejde, så drømmer I om det samme. Nemlig at ligge i sofaen med en god serie i fjernsynet. Også de små fælles interesser i hverdagen er af betydning, når det kommer til at finde den eneste ene.

4. I kan argumentere produktivt uden at blive uvenner
Ja, det er faktisk muligt. Kan I argumentere og diskutere så I begge føler jer hørt og godt behandlet selv i det mest ophidsende øjeblik, så er du i et vinder-forhold.

5. Han bringer det bedste frem i dig
I har begge jeres særprægede identiteter, men når I er sammen, bringer I det bedste frem i hinanden. I gør hinanden til bedre mennesker. Se det er ægte kærlighed.

Læs også

Aldrig mere licens: Politisk flertal vil lægge den over på skatten

6. Du har virkelig lyst til ham
Selv hvis I har været gift i mange år, så tænder du stadig helt vildt på ham. Alle oplever perioder med lav sexlyst, men så længe du glæder dig til, at lysten vender tilbage, så er det et godt tegn for fremtiden.

7. I er lige gode, eller dårlige, til at bruge penge
Hvad end I tømmer kontoen, lige så snart I får løn eller gemmer pengene til hårde tider, så tyder det godt, så længe I blot har samme tilgang til økonomien.

8. Du ønsker ikke at ændre noget som helst ved ham
Jo jo bevares, den fodbold t-shirt han insisterer på at gå med er rigtig nok enormt grim, men så længe hans ‘fejl’ er noget, du elsker ham for, er han stadig ikke sikker vinder for dig.

Læs også: To piger dræbt af vandscooter: Nu er der faldet dom

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip