8 ting han ville ønske du var bedre til i sengen

Modelfoto: Shutterstock

Det er meget forskelligt, hvad man tænder på. Men de fleste mænd kan nok erklære sig enige i nogle af disse punkter.

Nogen er til rolig og intim sex, mens andre godt kan lide, at det er lidt mere hårdt eller eksperimenterende. Der er stor forskel på, hvad der tænder mænd i dobbeltsengen. 

Men de fleste kan nok nikke genkendende til et eller flere af disse punkter, som mænd ifølge YourTango ville ønske, at flere kvinder gjorde i dobbeltsengen.

1. Tag initiativ.
Han kan desværre ikke læse dine tanker. Så hvis der er noget, du godt kunne tænke dig, må du bede om det eller føre an. Det nytter ikke noget at ligge og vente på, at han gør det for dig.

Læs også

Denne beskidte sexfantasi SKAL du udleve - ifølge dit stjernetegn

2. Plej dig selv.
Nogle kan godt lide hår, mens andre ikke bryder sig om dem. Der er stor forskel på, hvad vi kan lide. Men de fleste kan nok blive enige om, at det er dejligt, når man gør lidt ud af sig selv.

3. Tag sexet undertøj på.
Det er bare ikke helt lige så frækt, hvis du står tilbage i dine hullede underbukser, når han hiver tøjet af dig. Tag dit pæneste undertøj på, så føler du dig også selv frækkere.

4. Eller intet undertøj.
Du kan selvfølgelig også gå helt i den anden grøft og droppe undertøjet helt. Så kan  du give ham en fræk overraskelse, når han pludselig opdager, at du er nøgen indenunder.

Læs også

7 ting kvinder gør efter sex, men aldrig vil indrømme

5. Rynk ikke på næsen.
Måske er du ikke så fjollet med at give ham et blowjob. Men hvis du vælger at gøre det alligevel, så læg en dæmper på din afsky. Det er ikke så rart at modtage oralsex, mens ens partner giver udtryk for væmmelse. 

6. Glem dit udseende.
Hvis du bekymrer dig om appelsinhud, store lår eller små bryster, så kan man mærke det på dig. Hvis du derimod formår at slappe af og nyde samlejet, bliver det meget bedre for jer begge to.

7. Vær åben for nye eventyr.
Måske skal I prøve en ny stilling, et rollespil eller en tur i sexbutikken, så I kan se på frækt legetøj sammen. Det meste bliver kedeligt med tiden, hvis man altid gør det samme. Men hvis i sommetider prøver noget nyt, holder det spændingen i live.

8. Lad ham høre, at du nyder det.
Hvis du godt kan lide det, som han gør ved dig, så lad ham endelig vide det. Fortæl ham, at det føles rigtig dejligt og vær ikke bange for at give lyd fra dig.

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip