8 ting I ikke må tale om lige efter sex

Taler du om de forkerte ting i sengen, kan det få konsekvenser for dit sexliv.

Der er de snakke, der booster din sexlyst, og som gør dig liderlig, og så er der alle de emner, der dræber enhver lyst til sex.

Måske I skal til at have sex, måske I er i fuld gang, eller måske I netop er færdige og ligger i sengen og kigger forelsket på hinanden. Under alle omstændigheder er der visse emner, du endelig ikke må tale om i sengen.

Er du typen, der ikke kan udstå pinlig tavshed og derfor taler om alt fra dine katte til tidligere kærester bare for at holde snakken i gang? Så pas på. Visse emner skal du nemlig holde dig langt fra, hvis du ønsker et godt sexliv.

Her er otte samtaleemne, du skal undgå i sengen:

Læs også

Tidlig udløsning? Ny løsning er kommet til Danmark

1. Forældre-problemer:
Rigtig mange har problemer med deres forældre og ofte er det sundt at tale problemerne igennem med de nærmeste, men behøver du at tale om dine forældres skilsmisse i det øjeblik, han trækker sig ud af dig? Nej! Gem snakken til uden for soveværelset. I hvert fald hvis du vil have sex igen.

2. Penge:
Snak om penge skaber stress i kroppen. Ved mindre du selvfølgelig har lommen fuld af guld, så drop penge-snakken i sengen. Soveværelset er det mest stressfrie rum i hele huset - altså lige indtil du sætter blowjobbet på pause for at fortælle, at dankortet i dag blev spærret i Netto.

3. Pligter:
Vi har alle rigtig mange ting, vi skal nå i en tavl hverdag. Derfor bruger mange sex som et afbræk i hverdagen. Begynder du først at tage støvkosten med i seng, eller uden at tænke over det børster sengebordet af, imens du ridder ham, så har sexen mistet sin energi.

 4. Dit CV:
Ved mindre din fem-års-plan gør din kæreste liderlig, så hold snakken for dig selv. Ingen sexpartner gider høre på, hvilke planer du lægger for fremtiden, eller hvordan din sure chef igen i dag har behandlet dig uretfærdigt.

5. Skeletterne i skabet:
Selvom du og din partner naturligvis bør være fuldstændig ærlige overfor hinanden, så undgå for guds skyld at fortælle hvor glad du var for din tidligere flirt. Især hvis I ligger i sengen og kigger forelsket på hinanden.

Læs også

8 overraskende feil du begår på første date uten å vite det

6. Andre personer du har knaldet:
Hvis du under en sexleg får flashbacks tilbage til engang hvor din tidligere partnere spankede dig på samme måde, så skal du endelig ikke råbe op om det. Hold det for dig selv.

 7. Ting du ikke kan lide ved din partner:
Du må aldrig, aldrig, aldrig snakke om din partners usikkerhedder i sengen. Vælger du alligevel at påpege, at han da godt nok er blevet lidt tyk, kan det få længerevarende konsekvenser for både ham og jeres forhold.

8. De ting du ikke kan lide ved dig selv:
Ligesom du ikke skal påpege de ting ved din partner, du ikke kan lide, eller som du synes er vildt usexede, så skal du heller ikke snakke om de ting, du ikke bryder dig om ved din egen krop. Det er enormt usexet at tale sig selv ned, og det dræber enhver sexlyst.

Kilde: Elite Daily.

Læs også: 9 tegn på at du giver et virkelig dårligt blowjob

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip