8 ting kvinder gør i sengen, som får mænd til at blive vilde i varmen

Foto: Shutterstock (modelfoto)

En fræk overraskelse, en lækker duft eller måske en pæn kompliment? Her er otte ting, som din partner vil elske i dobbeltsengen.

Det er skønt at have en dejlig partner, som du kan dele din dobbeltseng med. Men hvorfor ikke gøre det endnu mere fornøjeligt for begge parter. Hvis du gerne vil forkæle din bedre halvdel, så er der inspiration at hente her.

Vi har samlet en række ting, som vil gøre din partner helt vild i varmen.

1. Når du sover iført hans T-shirt og intet andet.
Der er bare et eller andet utrolig frækt over en kvinde, som sover uden sine trusser på. Hvis du samtidig klæder dig i en af hans T-shirts, som er lidt for stor og røber, at du faktisk er bundløs, så er han fuldstændig solgt.

Læs også

7 ting kvinder tænker, når de ser en mands penis første gang

2. Når du efterlader din duft i sengen.
Efter du har tilbragt en lummer nat i sengen med din mand, vil han nyde at vågne næste morgen, snuse til din hovedpude og sengetøjet og indånde lugten af din krop.

3. Når du lægger hovedet på hans bryst.
De fleste fyre har et svagt punkt for kvinder, som får dem til at føle sig som en rigtig mand. Hvis du lægger dig tæt ind til ham og hviler dit hoved på hans brede bryst, så har du ham lige, hvor du gerne vil have ham - nemlig i din hule hånd.

4. Når du sover nøgen.
Følelsen af nøgen hud mod nøgen hud er noget af det skønneste, der findes. Desuden er der noget utroligt pirrende over at vide, at der er fri adgang til din partners kønsdele. 

Læs også

8 elendige former for sex, som alle har prøvet

5. Når du putter dig ind til ham.
Få ting i verden er så dejlige, som at sove tæt med en person, som du er rigtig godt kan lide. Følelsen af at vågne om natten og putte sig tæt ind til sin partners varme krop er noget, der varmer, særligt i den kolde, mørke tid.

6. Når du overrasker ham.
Din mand vil elske dig for at give ham en fræk overraskelse i dobbeltsengen. Væk ham med lette kys på kroppen eller måske et uforglemmeligt blowjob.

7. Når du fortæller ham, hvad du godt kan lide.
Det er ikke altid let at blive klog på, hvad det egentlig er, din partner tænder mest på. Fortæl ham, når han gør det godt og vis ham, hvad du godt kan lide. Han vil blive endnu mere tænd af at vide, hvor dejligt det er for dig.

Læs også

Brun uden sol: Nye selvbruner piller skal mindske risikoen for hudkræft

8. Når du giver ham komplimenter.
Hvad enten han vil indrømme det eller ej, så vil han gerne høre pæne ord fra dig. Alle elsker at få komplimenter, så vær ikke fedtet med dem, men fortæl ham, hvor lækker og dejlig, du synes han er.

8 elendige former for sex, som alle har prøvet

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip