8 ting mænd straks skal stoppe med at gøre under oralsex

Foto: Shutterstock (modelfoto)

Lidt for voldsomt, lidt for kedeligt eller måske bare lidt for egoistisk. Her er en række ting, kvinder ikke bryder sig om, når det handler om oralsex.

Det er ikke altid let at finde ud af, hvad der føles bedst for din bedre halvdel, når det handler om oralsex. Hvornår det føles allerbedst og måske endnu mere vigtigt, hvornår det bare ikke er særlig tilfredsstillende.

Men måske er det hjælp at hente lige her.

Cosmopolitan har nemlig samlet en række ting, som de fleste kvinder nok vil sige nej tak til, når det handler om oralsex.

Læs også

3 frække tricks: Sådan får du en kvinde til at komme flere gange

 1. Angribe klitoris.
Selvom det er på klitoris, det plejer at blive rigtig sjovt, så er der meget andet at udforske. Prøv dig frem og find ud af, hvad der virker bedst for hende. Klitorissen er desuden en følsom størrelse, der som udgangspunkt bør behandles nænsomt. Når du først har tændt lidt op under hende, kan du gå lidt mere intenst til værks.

2. Blive sur, når hun hjælper dig på vej.
Du har sikkert allerede bemærket det - kvindens underliv kan være et lidt vanskeligt sted at finde rundt og blive klog på, hvad hun synes er rigtig dejligt. Derfor er det ikke så underligt, hvis du famler lidt. Men vær åben over for det, hvis hun forsøger at vise dig vej, så bliver det mere tilfredsstillende for både dig og hende.

3. Tjekke status.
Det er ikke til at vide, hvor lang tid, der vil gå, før hun når sit klimaks. Men én ting er helt sikkert; Det er ret usexet hele tiden at blive spurgt, hvor tæt man er på at komme. Hold øje med hendes signaler. Blive åndedrættet tungere og kan du se, at hun virkelig nyder det. Så er det nok et tegn på, at det går den rigtige vej.

Læs også

8 ting I ikke må tale om lige efter sex

4. Glemme hendes behov.
Sex bør altid være en fornøjelse for begge parter, men glem ikke, at det er hende der er i fokus lige nu. Så husk endelig at være ekstra opmærksom på, hvad der gør noget godt for hende, og sørg for at forkæle hende.

5. Spørge hele tiden.
Det er rigtig dejligt med en partner, som viser engagement og interesse for, hvad der føles godt for hende. På den måde bliver du bedre til at tilfredsstille hende og dermed også dig selv i det lange løb. Men husk at holde lidt igen med spørgsmålene - det er også sexet med en mand, som viser selvsikkerhed og initiativ.

6. Stoppe, når hun beder dig om at blive ved.
Når hun beder dig om at fortsætte - så er det fordi, hun mener det. Ikke fordi, du skal stoppe op, sætte farten op eller prøve at gøre noget helt andet. Hvis hun beder dig om at blive ved, så er det fordi, hun gerne vil have, du fortsætter med at gøre lige præcis det, som du allerede er godt i gang med.

Læs også

Forskere afslører nyt vidundermiddel til øget skægvækst

 7. At gøre det samme igen og igen.
Intet er så uinspirerende, som at gøre de samme ting om og om igen. Det gælder også, når det handler om lagengymnastikken. Selv, hvis du har fundet frem til en metode, som hun rigtig godt kan lide, bør du stadig sørge for at variere lidt. Hvis du varierer lidt, bevarer du spændingen og finder måske frem til noget, der fungerer endnu bedre.

8. Forvente at hun gør det samme.
Selvom man skal huske at gøre noget godt for hinanden, så bør jeres sexliv ikke handle om at gøre hinanden tjenester. Du skal ikke forvente, at hun giver dig oralsex, fordi hun har givet hende det. Når du gør noget dejligt for hende, kommer det sikkert tilbage til dig på et senere tidspunkt, men det skal ikke gøres op i to lige store dele.

9 tegn på at du giver et virkelig dårligt blowjob

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip