8 typer sex alle skal have mindst én gang i livet

Foto: Shutterstock (modelfoto)

Hvis du ikke nikker genkendende til mange af disse former for sex, så har du sandsynligvis en del til gode i dobbeltsengen.

Kærestesex på sofaen, et uforpligtende engangsknald efter en våd aften eller måske søndagssex med en trofast bolleven. Sex kommer i mange afskygninger.

Men de fleste kan sikkert nikke genkendende til flere af de sexoplevelser, der er samlet på listen herunder.

Dagens.dk har samlet en række knald, som de fleste sandsynligvis vil støde på i løbet af deres liv.

1. Den akavede første gang.
Det er måske ikke noget, som du har lyst til at gentage - nogensinde. Men ikke desto mindre er det en vigtig milepæl i dit sexliv. En lettere akavet, fumlende og ikke nødvendigvis særlig tilfredsstillende milepæl, men dog en milepæl.

2. Hæmningsløs sex.
Måske er du sammen med en partner, som får dig til at slappe fuldstændig af i din egen krop og slippe alle hæmninger. Måske har du fået et par genstande og føler dig pludselig utroligt fri. Uanset hvad, så er det nu, du slår dig løs og prøver ting, som du ellers har været lidt tilbageholdende med.

3. Forsoningssex.
De fleste har sikkert haft fornøjelsen af dette knald på et eller andet tidspunkt i deres liv. Bølgerne gik højt mellem jer, stemningen var trykket, men så fulgte den forløsende forsoningssex. Det intense samleje var nærmest hele skænderiet værd.

Læs også

Forskere afslører nyt vidundermiddel til øget skægvækst

4. Aldrig igen-sex.
Du har sikkert allerede gjort dig denne seksuelle erfaring. Måske var det noget, du længe havde haft lyst til at prøve. Måske var det en pludselig indskydelse. Lige meget hvad, så er det helt sikkert ikke noget, som du har lyst til at gentage.

5. Sex med store følelser.
Hvis du endnu ikke kan krydse denne seksuelle oplevelse af din liste, så har du virkelig noget at se frem til. Det er nemlig noget helt særligt at have sex med en person, som du er stormende forelsket i. De voldsomme følelser vil nemlig gøre oplevelsen endnu mere intens for jer begge,

6. Afskedssex.
Her er endnu et knald, som er fyldt med store følelser. Du ved, at du er ved at tage afsked med en person, som har betydet meget for dig. Derfor har du følelserne uden på tøjet, og det er noget, der kan mærkes i dobbeltsengen.

7. Grænseoverskridende sex.
Det er ikke alle, der sætter pris på sex, som er nippet i forhold til at overskride deres grænser. Mange bliver dog ophidsede af at prøve ting, som de måske i virkeligheden synes er lidt på kanten. Måske er det sex i det offentlige, måske er det legetøj eller måske er det et par håndjern og en pisk.

8. Forløsende sex.
Dette er knaldet, som du har ventet på længe. Måske har du haft et godt øje til din sexpartner i evigheder. Måske har I af den ene eller anden grund ikke været i stand til at have samleje før nu. Derfor er det særligt tilfredsstillende, når du endelig kan indløse dine forvetninger.

7 vildt tilfredsstillende ting alle kvinder håber på at opleve i sengen

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip