9 oplevelser mænd gruer for at blive udsat for i soveværelset

Foto: Shutterstock (modelfoto)

Det er meget forskelligt, hvad der tænder folk i soveværelset. Men her er en række ting, som ingen har lyst til at opleve.

Nogen er til reb og pisk, mens andre er til levende lys og blide kærtegn. Det er meget forskelligt, hvad vi tænder på i dobbeltsengen. Men der er visse ting, som ingen bryder sig om.

Dagens.dk har samlet en række ting, som ingen mand (eller kvinde) har lyst til at opleve i soveværelset.

1. Gråd.
Stemningen er lummer, tøjet er røget af, men pludselig begynder hun at græde. Man skal selvfølgelig ikke skjule sine følelser, men det kan hurtigt blive akavet for begge partner, hvis tårerne begynder at trille midt i det hele.

Læs også

De mest liderlige typer: Disse 4 stjernetegn er ALTID klar på sex

2. Kedsomhed.
Hvis du virkelig ikke gider, er det bedre at lade være. Der er nemlig intet så usexet som en partner, der tydeligvis keder sig i dobbeltsengen. Han kan sagtens mærke det, hvis du ikke har lyst. Vis ham, at du gider, tag initiativ, og nyd det fuldt ud.

3. Søvn.
Det her er det allerværste, du kan gøre for din partners seksuelle selvværd. Hans ego vil lide et kæmpe knæk, hvis du gaber eller ligefrem falder i søvn midt i det hele.

4. En falsk orgasme.
Det kan godt være, du føler, at du gør det for hans skyld. Men så skal du lade være. Der er ingen af jer, der får noget ud af det, hvis du lader som om, at du kommer.

Læs også

5 vovede stillinger til dyb penetration

5. En fraværende partner.
Lad være med at tjekke din telefon midt i det hele. Din veninde kan godt vente, til du har haft sex. Koncentrer dig om din partner, og husk at være til stede i øjeblikket. 

6. Hun kalder dig det forkerte navn.
Det gør ikke nogen forskel, om det er navnet på din far, hendes ekskæreste eller måske Bruce Willis. Det er altid et kæmpe turn-off at blive kaldt et andet navn, end det man hedder.

7. Hverdagssnak.
Det er sikkert vigtigt at købe toiletpapir, hilse fra din mor eller vende dagen, der er gået. Men gem det lige til bagefter, for det er ikke frækt, når der går hverdagssnak i den midt i det hele.

Læs også

Brun uden sol: Nye selvbruner piller skal mindske risikoen for hudkræft

8. For meget snak.
Så længe, der ikke går vasketøj og indkøb i den, er det fint at snakke sammen undervejs. Lidt fræk snak kan for eksempel være frækt og dejligt i dobbeltsengen. Men ingen orker at høre på en partner, som snakker højt under hele samlejet.

9. Larmende stilhed.
Selvom det kan larme for meget, kan det altså også blive for stille. Det kan godt gå hen og blive lidt akavet, hvis der ikke er en lyd i soveværelset. Lad ham høre, at du nyder det.

9 akavede ting der sker under sex med en ny partner

 

 

Dagens Gossip