9 steder alle skal have sex mindst én gang i deres liv

Foto: Shutterstock (modelfoto)

Hvis du trænger til lidt inspiration i dit sexliv, så er der måske hjælp at hente lige her.

Har du og din partner udviklet en seksuel rutine, hvor I gør det samme igen og igen? Samme stilling, samme sted, samme tidspunkt. Hvis ja, er det på tide at prøve noget nyt, så jeres sexliv ikke bliver for kedeligt.

Måske er der inspiration at hente lige her.

Women’s Health Magazine har nemlig samlet en række steder, hvor alle bør have sex mindst én gang.

Læs også

8 typer sex alle skal have mindst én gang i livet

1. I haven.
Hvis du har sex i din egen have, har du alle fordelene ved sex udendørs samtidig med, at du ikke behøver bekymre dig om at blive opdaget. Nyd den friske luft, fuglefløjt og græssets knitren, som vil gøre dit knald endnu mere intenst.

2. På sofaen.
En doven søndag på sofaen med masser af tv-serier, snoller og sex er en hyggelig klassiker. Prøv eventuelt at stable puder under lænden, så skulle der være bedre chancer for orgasme. 

3. På et hotel.
Hotelsex er lidt spændende, fordi du er væk fra dine vante rammer. Samtidig behøver du ikke rydde op efter dig, men kan bare tjekke ind og fokusere på at have sex. Pift det eventuelt op med lidt rollespil og lad som om, at I er to frække fremmede, som er ude at rejse.

Læs også

7 steder kvinder længes efter at blive kysset

4. I offentligheden.
Mange synes, det er meget pirrende at have sex et sted, hvor man risikerer at blive opdaget af forbipasserende. Det kan for eksempel være i inde et prøverum, på et offentligt toilet eller måske udenfor i en park eller skov. 

5. Under bruseren.
Endnu en klassiker, som de fleste nok har prøvet på et eller andet tidspunkt. Du bør dog ikke undervurdere, hvor dejligt det kan være at have sex i badet. Følelsen af de varme stråler og dampende kroppe gør det til en ganske intens oplevelse.

6. Foran et spejl.
Et meget enkelt træk, som kan være ganske pirrende. Mange synes det er ret ophidsende at betragte sig selv, mens de har sex med deres partner. Ikke mindst at kunne se nydelsen i begge parters ansigtsudtryk undervejs.

Læs også

Brun uden sol: Nye selvbruner piller skal mindske risikoen for hudkræft

7. I en bil.
Det kan godt være, at det får dig til at tænke på dine unge dage, hvor du kælede med din flirt på bagsædet af bilen. Men det er jo heller ikke spor dårligt. Udover at genoplive dine ungdomsminder, bliver mange tændt af risikoen for at blive opdaget.

8. Hos dine forældre.
Måske ikke det første sted, du tænker på, når det handler om sex. Men du skal ikke undervurdere, hvor frækt det kan være at knalde hjemme hos dine forældre. Det kan være ret pirrende at skulle dæmpe sig og være forsigtig, så man ikke risikerer at blive opdaget.

9. Under vand.
Sex under vand er en helt speciel oplevelse, fordi du føler dig vægtløs, når du er dækket af vand. Det kan dog godt være en smule udfordrende at bruge kondom, så måske skal du overveje en anden form for beskyttelse, før du slår dig løs.

5 frække stillinger du skal bolle i, som giver kvinden fuld kontrol

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip