9 tegn på at du er elendig til at give blowjobs

Er du god til at give et blowjob?

Det er ikke alle kvinder, der er lige vilde med at udføre oralsex på mænd. Men det er bestemt heller ikke alle kvinder, der lige gode til det. Her er en række klare tegn på, at der er plads til forbedring.

Det kan vist roligt konstateres, at langt de fleste mænd er glade for at modtage et blowjob. Men det betyder ikke, at det er en lige vellykket oplevelse hver gang.

En ny dansk undersøgelse viser, at det kun er godt hver tredje kvinde, der nyder at tage en penis i munden, men at mange kvinder gør det alligevel for at glæde manden. Måske er det af samme årsag ikke alle kvinder, der er lige gode til at forkæle pikken. 

Med inspiration fra yourtango.com følger her ni tydeligt tegn på, at du stadig har meget at lære om at give blowjobs.

1) Han falder i søvn
Måske det tydeligste tegn af dem alle. Hvis hans diller pludselig bliver slap og rynket, og du et par sekunder senere hører høje snorkelyde, så hersker der altså ingen tvivl om, at dine blowjob-evner ikke er helt i top. Et godt bud er, at punkt 9 var årsagen til, at han døsede hen.

Læs også

5 kvinder afslører, hvordan det er at have sex med en mikropenis

2) Han afslutter selv
Efter 10-15 minutter på knæ, hvor du har fået ømme kæber og har gennemgået indkøbslisten i hovedet et par gange, hiver han pludselig sin pik til sig for at klare den sidste del af akten selv. Du glor magtesløs og udmattet på, mens han kommer med et grynt. Det taler desværre ikke for, at han var henrykt over dine orale evner.

3) Han er optaget af noget andet
Du er godt i gang dernede, men finder pludselig ud af, at han er dybt optaget af en blodig slåskamp i The Walking Dead i fjerneren. Lidt senere begynder han at glo på sin mobil og fortæller begejstret om noget sjovt, som Peter har delt på Facebook. I det øjeblik må du indse, at kampen er slut. Du (han) kommer ikke i mål i dag.

4) Han siger 'av' en del gange
Siger din mand ofte 'av', mens du har hans penis i hånden og/eller munden? Hvis du hører det ytret flere gange under akten, så er der noget galt, og du kan være sikker på, at han oplever mere ubehag end nydelse. Måske stopper han dig ikke, fordi han ikke vil såre dine følelser.

5) Du går forsigtigt til værks
Du behandler hans kæreste eje, som var det glas. Hans pik kan godt tåle, at du tager ordentlig fat med både hånd og mund. Hvis det bliver for slattent og for forsigtigt, kan han ikke mærke, hvad der foregår - og så kommer han altså aldrig. Forestil dig, at hans diller er en slikkepind, som du ELSKER smagen på - hvordan ville du sutte på den? Sådan skal du også behandle din mands bedste ven (bare uden at knase den i stykker - se punkt 4).

6) Du hader hvert et sekund
Du er nede på knæ og har tissemanden i munden, men du mærker på intet tidspunkt glæde eller nydelse ved det, du foretager dig. Faktisk tænker du på alt muligt andet, fordi du ikke kan udstå at give blowjobs. Hvis du har det sådan, så smitter det også af på det, du laver, og han vil ikke få den samme nydelse ud af det. Hvis du virkelig ikke bryder dig om at give oralsex, så lad være - for både din og hans skyld.

Læs også

8 tegn på at han ikke vil mere end at knalde

7) Han instruerer dig (for meget)
Han dirigerer dig gennem hele blowjobbet. Dårligt tegn. Et enkelt 'hurtigere' eller 'kys mine klunker' er helt almindeligt, men hvis det at give oralsex føles som en militærdisciplin, så er det et (stort) hint om, at noget er galt med din teknik.

8) Han er stille som en mus
Du forsøger at forkæle hans penis, men du får ingen respons overhovedet. Hans arme dingler ned langs siderne, han rører dig ikke, hans vejrtrækning bliver ikke tungere, og der er ingen bevægelse i hans hofter, som indikerer, at han nyder det. Enten er det et dårligt blowjob, eller også er han død. 

9) Der er ingen variation
Dine blowjobs er kort sagt kedelige. Hvis du udelukkende bevæger hovedet op og ned i samme tempo under hele akten, så kan du godt skyde en hvid pil efter hans udløsning. Variation er nøglen til et godt blowjob.

Men mænd har også noget at lære: 7 vigtige detaljer kvinder ville ønske, mænd vidste om blowjob

 

Dagens Gossip