9 tegn på at du giver et virkelig dårligt blowjob

Foto: Shutterstock.

Vi vil så gerne gøre det rigtigt, men når vi ikke selv kan mærke, hvordan det føles, hvordan kan vi så vide os sikre på, at det vi gør nu også er godt for ham?

Blowjob-disciplinen er svær og desværre findes der ikke en ultimativ opskrift på til perfekte blowjob.

Mænd er forskellige og har derfor også forskellige præferencer. Hvor nogle kan lide hårde former for oralsex, finder andre størst nydelse i de blide mundteknikker.

Som en lille hjælp giver vi dig her ni tegn, du skal være opmærksom på, når du giver dit blowjob.

Læs også

Vægttab uden motion: Nye slankepiller skal mindske risikoen for diabetes

Kan du nikke genkendende til nedentående tegn, bør du straks droppe din blowjob-teknik:

1. Han falder i søvn:
Imens du ivrigt og selvsikkert udfører det bedste mundarbejde, du nogensinde har lært, begynder hans øjne at blive tungere og tungere for til sidst at falde helt i. Hvis du til sidst hører snorken, så bør du stoppe op og nøje genoverveje dine blowjob-kompetencer.

2. Han skubber dig til side:
Er du nogensinde blevet skubbet til siden midt i et blowjob? Så er det højst sandsynligt fordi, du ikke ved, hvad du laver med munden. Han vil derfor hellere selv afslutte seancen med en hånder, end med din mund om sin pik.

3. Han fokuserer kun på programmet i fjernsynet:
Vil han hellere følge med i det mest latterlige realityprogram end at have øjenkontakt med dig, så skal du altså se at få peppet dine mundbevægelser op.

4. Han siger ‘av’ mere end en gang:
I ny og næ kan et frækt blowjob involvere et bid eller et stramt tag om penis - det er korrekt - men ømmer han sig op til flere gange, så bør du straks løsne grebet.

5. Han spørger om det er din første gang:
Mænd foretrækker kvinder, der ved, hvad de laver. Er det niende gang, du afprøver din blowjob-teknik på en ny fyr og han spørger om det er din første gang med oralsex, så er din teknik bestemt ikke god nok.

6. Du bryder dig ikke selv om det:
Hader du at give din fyr et blowjob, så lad for guds skyld vær. Han kan sagtens fornemme, hvis du er utilpas i situationen. Gør derfor jer begge en tjeneste og tak pænt nej til oralsex.

Læs også

Væk med julestress: Brug Fifty Shades i privaten

7. Han giver instruktioner konstant:
Det kan naturligvis være rart at vide, hvad han kan lide, men bliver han ved med at instruere dig i, hvordan du skal arbejde med munden, så er du ikke dygtig nok.

8. Du tager ikke kondomet af:
Sikker sex er altid en god idé, men der er ingen grund til at være bange for din fyrs udløsning, såfremt den forekomme uden for skeden. Giver du et blowjob, så fjern lige kondomet først, tak.

9. Du slår dig selv i ansigtet:
Giver du den fuld gas med både mund og hænder i så højt tempo, at du i ny og næ rammer dig selv i ansigtet, så sæt endelig tempoet ned - det er ikke en konkurrence om at nå først i mål. Alle mænd frygter, at blive ramt hårdt på penis.

Læs også: Kvinderne har talt: Så lang tid bør det perfekte knald vare

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip