Årets frækkeste mærkedage

Vi nærmer os to mærkedage, der er lidt frækkere end de fleste. Er du klar til at fejre din partner den kommende måned, som både byder på bøffer, kage og masser af oralsex? Er du single, så skal du gøre klar til masser af selvforkælelse.

Denne artikel indeholder affiliate links

Det har lige været Valentinsdag, årets mest romantiske dag, hvor kærligheden blev fejret med røde hjerteballoner, roser og eksklusiv chokolade i hele verden. Men inden længe bliver vi ramt af to andre mærkedage, der har et lidt andet fokus.

Den ene er Bøf og Blowjob-dagen, der hvert år falder på den 14. marts. På denne dag opfordres man til at tilberede en lækker bøf til sin partner og afslutte festmåltidet med et blowjob til dessert. Og spørg vi mændene, så er denne mærkedag nok langt vigtigere end den romantiske Valentinsdag.

En måned senere, den 14. april, er det Cake and Cunnilingus Day, der er kvindernes pendant til Bøf og Blowjob-dagen. Her er det kvindernes tur til at blive forkælet med både kage og oralsex. På denne måde bliver både kærligheden, manden og kvinden fejret i løbet af kun tre måneder.

Er du i tvivl om, hvordan du sender din partner i orgasmehimlen, eller vil du bare gerne have et trick eller to? Den førende, danske webshop inden for sexlegetøj, Sinful, har skrevet to guides til, hvordan du forkæler din partner – både til Bøf og Blowjob dagen og til Cake and Cunnilingus Day.

Selvforkælelse til singlerne

Hvis du er single, så skal du selvfølgelig ikke snydes for at blive fejret på de to mærkedage. Der findes nemlig masser af muligheder for fræk selvforkælelse, som du nemt kan sørge for på egen hånd. Hvis du selv sørger for kagen og bøfferne, så kan Sinful hjælpe dig med resten.

Singlekvinderne kan blandt andet forkæle sig selv med den yderst populære Womanizer Premium Klitoris Stimulator eller en Toy Joy Diva, der er designet til at efterligne den deilige følelse af oralsex.

Den ægte følelse af oralsex kan du også opnå som singlemand. Prøv for eksempel den realistiske Autoblow A.I. Blowjob Maskine, der stimulerer penis på hele 250 forskellige punkter og giver dig et blowjob, som du aldrig har prøvet det før.