Ærlige mænd svarer: Tænder mænd i virkeligheden på en finger i numsen?

Foto: Shutterstock

Det er ikke for alle, og endnu færre vil nok stå ved det. Men faktisk er der stor forskel på, om en mand tænder på at få en finger i numsen, afslører seks mænd.

Det er ikke noget, som man deller og fortæller røverhistorier om efter fodboldkampen i omklædningsrummet. 

Det er nemlig stadigvæk et stort tabu for mange mænd, men ikke desto mindre, noget der foregår under dynerne og for slukket lys. 

En lille finger op i numsen kan for nogle mænd være det frækkeste, imens andre mænd anser det for bøsset eller på anden måde bryder deres mandlige selvbillede. 

Men det er langtfra alle mænd, der har det sådan, skriver Metro, der anonymt har interviewet 6 mænd om deres ærlige forhold til en fræk finger i det brune øje. 

Læs også

5 ting du aldrig må stikke ind i din egen (ellers andres) tissekone

- Jeg vil personligt gerne frabede mig det, men jeg forstå godt, at det kan være et seksuelt område for nogle mænd, siger 21-årige Tom. 

- Hvis det gøres rigtigt, så kan det være rigtig frækt. Det kan tilføje nydelse og øge stimuleringen, siger 36-årige James. 

Til spørgsmålet om de seks britiske mænd selv har fantaseret om numseleg, svarer halvdelen af mændene at de har leget med tanken, imens de enten har set porno eller hevet sig i banditten. 

Foto: Shutterstock

Det er nemlig som forspil de fleste mænd, der har gode erfaringer med en finger i røven, har fået et blowjob af deres partner samtidig. 

De mænd, der omvendt har dårlige erfaringer med den frække finger i grotten har været fordi, at partneren gjorde det uden at give nogen advarsel på forhånd, og hvor at de ikke har snakket med partneren om det inden seancen.

Læs også

5 fremragende stillinger til tykke kærestepar

- Jeg fik et blowjob af min partner, og det var nok det bedste jeg nogensinde har fået. Hun fortsatte fra skaftet, ned over kuglerne, hvor hendes tunge til sidst endte i min røv. Så kom hun lidt op igen og forsatte med sin finger, fortæller 19-årige Henry. 

- Jeg er ret sikker på, at tungen var i brug først og så fortsatte hun med fingeren, og jeg sagde bestemt ikke nej, siger 29-årige Mark. 

Hvis det skal være en god oplevelse at få besøg i chokoladebrønden, så skal oplevelsen helst bruges som krydderi ved et forspil, hvor at fingeren masserer stjernen og leger lidt med bagindgangen -  i stedet for at stikke fingeren op som et ubådperiskop, der lige skal op og kigge. 

Læs også

Nej: Mænd lever ikke længere, hvis de kigger på bryster

Og selvom det er godt for nogle mænd, så er en tur ind ad den stjerneformede bagdør bestemt ikke for alle, hvilket man skal respektere.  

- Der er åbenbart noget tabubelagt over at det er et røvhul. Lort er ulækkert, og nogle mennesker kan ikke tåle noget som helt der har noget med lort at gøre, siger 19-årige Henry. 

- Det føles forkert først, men med tiden begynder det at føles mindre forkert. Bare sørg for at din partner ikke har lange negle, advarer 21-årige Josh. 

Man skal nok også være varsom, hvis manden selv foreslår en tur med fingeren sydpå. Måske det kan være et tegn tegn på, at han har en lille tissemand? 

 

Dagens Gossip