Ærlige mænd svarer: Tænder mænd i virkeligheden på en finger i numsen?

Foto: Shutterstock

Det er ikke for alle, og endnu færre vil nok stå ved det. Nogle mænd elsker det, og andre vil slet ikke tale om det. Seks mænd taler ud om deres forhold til en finger i numsen.

Lysten til at få en finger i numsen er nok en ting, som kun de færreste mænd deler med andre eller fortæller røverhistorier om i omklædningsrummet efter fodboldkampen.

Det er nemlig stadig et stort tabu for mange mænd, men ikke desto mindre noget, der foregår i masser af soveværelser, når lyset er blevet slukket. 

En lille finger op i numsen kan for nogle mænd være det frækkeste i verden, mens andre finder det enormt grænseoverskridende. Andre igen tænder slet ikke på tanken, og vil aldrig prøve det.

Det er altså en individuel sag, skriver britiske Metro, der anonymt har interviewet seks mænd om deres ærlige forhold til en fræk finger i det brune øje.

Læs også

5 ting du aldrig må stikke ind i din egen (ellers andres) tissekone

- Jeg vil personligt gerne frabede mig det, men jeg forstå godt, at det kan være et seksuelt område for nogle mænd, siger 21-årige Tom til Metro. 

- Hvis det gøres rigtigt, så kan det være virkelig frækt. Det kan tilføje nydelse og øge stimuleringen, siger 36-årige James. 

Stillet spørgsmålet om hvorvidt de seks britiske mænd selv har fantaseret om numseleg, svarer halvdelen af mændene, at de har leget med tanken, mens de enten har set porno eller hevet sig i banditten

Foto: Shutterstock

Det er nemlig som forspil, at de fleste mænd har gode erfaringer med en finger i røven, mens de for eksempel har fået et blowjob af deres partner.

Flere af de mænd, der omvendt har dårlige erfaringer med den frække finger i grotten, har forklaret, at det skyldes, at deres partner uden varsel har listet en nysgerrig finger op i det forbudte hul. Noget der altså i mere end en forstand kom bag på dem.

Læs også

5 fremragende stillinger til tykke kærestepar

Nogen mænd er dog slemt begejstrede for det tabubelagte kæleri:

- Jeg fik et blowjob af min partner, og det var nok det bedste, jeg nogensinde har fået. Hun fortsatte fra skaftet, ned over kuglerne, hvor hendes tunge til sidst endte i min røv. Så kom hun lidt op igen og forsatte med sin finger, fortæller 19-årige Henry. 

- Jeg er ret sikker på, at tungen var i brug først, og så fortsatte hun med fingeren, og jeg sagde bestemt ikke nej, siger 29-årige Mark. 

Hvis det skal være en god oplevelse at få besøg i chokoladebrønden, så skal oplevelsen helst bruges som krydderi ved et forspil, hvor fingeren masserer stjernen og leger lidt med bagindgangen - i stedet for at stikke fingeren op som et ubådperiskop, der lige skal op og kigge. 

Læs også

Nej: Mænd lever ikke længere, hvis de kigger på bryster

Og selvom det er godt for nogle mænd, så er en tur ind ad den stjerneformede bagdør bestemt ikke for alle - hvilket man sevfølgelig altid bør respektere:

- Der er åbenbart noget tabubelagt over, at det er et røvhul. Lort er ulækkert, og nogle mennesker kan ikke tåle noget, som har med afføring at gøre, siger 19-årige Henry. 

- Det føles forkert først, men med tiden begynder det at føles mindre forkert. Bare sørg for at din partner ikke har lange negle, advarer 21-årige Josh. 

Man skal nok også være varsom, hvis manden selv foreslår en tur med fingeren sydpå. Måske det kan være et tegn tegn på, at han har en lille tissemand? 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip