Bækkenbundskugler er hemmeligheden bag et formidabelt sexliv

I samarbejde med Sinful, har vi taget et kig på, hvordan især kvinderne kan opnå ekstra nydelse under sex ved hjælp af bækkenbundstræning.

Det er ikke nogen hemmelighed, at både de mandlige og de kvindelige kønsorganer er spækket med nerveender, der nærmest slår gnister, når først man går i gang med at stimulere hinanden på den ene eller den anden måde. Men hvad gør man så, hvis sexen pludselig ikke er så god, som den plejer at være?

Måske det handler om, at man ikke tænder på hinanden mere, eller måske er der tale om, at hun har fået et slapt underliv efter eksempelvis en fødsel. Er det det sidste, der er problemet, så kan man heldigvis afhjælpe problemet ved hjælp af eksempelvis bækkenbundskugler.

Brug bækkenbundskugler til optimeret træning af underlivet

Bækkenbundskugler er en lille smart ting, som kvinder kan bruge til at træne deres bækkenbund med. Det er nærmest det, man kan kalde for en avanceret form for knibeøvelser, når man først går i gang med at bruge bækkenbundskuglerne.

Hvor de helt almindelige bækkenbundsøvelser bare handler om at knibe sammen og spænde op i bækkenbundsmuskulaturen, så bliver det hele lidt mere avanceret, når først man introducerer bækkenbundskugler i træningen. 

1, 2, 3 … Kniiiiib!

Det er vigtigt, at kvinder sørger for at træne deres muskler i bækkenet. Træning af bækkenbunden sørger nemlig for en bedre blodgennemstrømning og blodcirkulation i dit underliv. At tilførslen af blod bliver øget, er med til at sende gode mængder af det kvindelige kønshormon østrogen til skeden, og det at musklerne bliver stærkere hjælper med at holde skeden elastisk og fugtig.

Når man bruger bækkenbundskugler som en del af ens bækkenbundstræning bliver træningen gjort en smule hårdere. Her er det nemlig ikke længere nok, at man kniber op i musklerne i bækkenet. Når først man tilføjer en kugle med vægt, gælder det om at kunne knibe så hårdt sammen, at man kan holde kuglen oppe i sig. Den ekstra vægt fra kuglerne hjælper med at opbygge muskelstyrke på samme måde som når man bruger vægte til at træne med i fitnesscenteret.

Oplev bedre sex

Når man bruger kuglerne til at optræne sit underliv, får man ikke kun den fordel, at der vil være en bedre sundhed i underlivet. Faktisk kan vedvarende bækkenbundstræning også være med til at sikre en et bedre sexliv og sikre en, at der er større følsomhed i underlivet.

På den måde vil man opleve simuleringerne på en helt anden måde end tidligere, og mange kvinder oplever, at det er nemmere for dem at opnå orgasme, når de har et trænet underliv frem for et svagt underliv. Der er derfor ingen undskyldning for ikke at komme i gang med at træne sit underliv med det samme.

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip