Bor du i Danmarks frækkeste by?

Hvor bor de frækkeste danskere? Hvem køber mest bæredygtigt sexlegetøj?

Denne artikel indeholder affiliate links

Hvad er navnene på de personer, der køber mest sexlegetøj? Og hvor mange kilometer dildo har danskerne købt i 2019? Det er bare nogle af de spørgsmål, som Sinful besvarer efter de har analyseret alle årets ordrer.

Her bor de frækkeste og mest kedelige danskere

Med en sexfaktor på 1,80 er Aalborg den frækkeste by i Danmark. Sexfaktoren beskriver, hvor mange gange der er købt sexlegetøj i forhold til landsgennemsnittet. Hele top-10-listen er generelt domineret af midt- og nordjyske byer, mens Valby, på en syvendeplads, repræsenterer Sjælland.

For andet år i træk ligger årets kedeligst by i whiskybæltet. Sidste år indtog Gentofte den triste sidsteplads, men i år er det indbyggerne i Rungsted Kyst, der har købt mindst sexlegetøj. De mest kinky indbyggere finder man i Hårlev på Sydsjælland, hvor der er blevet købt 2,39 gange så meget fetish sexlegetøj i forhold til landsgennemsnittet.

I Esbjerg er de vilde med Sinfuls bæredygtige produkter. Faktisk er Esbjerg den by, hvor der er blevet købt mest bæredygtigt sexlegetøj sammenholdt med antallet af indbyggere. På anden- og tredjepladsen kommer henholdsvis Jyllinge og Valby, mens ingen fynske byer er repræsenteret blandt de 30 mest bæredygtige byer.

Litervis af glidecreme og kilometer lange dildoer

Sinfuls salgstal afslører en masse sjove og skæve betragtninger om danskernes sexliv. Der er blandt andet købt glidecreme svarende til 91 bagagerum i en Peugeot 208, og så har Sinful solgt dildoer, der svarer til en længde på over 10 kilometer, når man lægger dem i forlængelse af hinanden. 

Michael og Camilla er desuden navnene på de personer, der i løbet af året har købt mest sexlegetøj hos Sinful. Top-10-listen indeholder også andre kendte navne som Morten, Lars, Louise og Pernille.

Se top-30 frækkeste byer, kedeligste byer, mest kinky og bæredygtige byer, samt frækkeste navne og mange andre sjove facts om danskernes sexliv her: Året Der Gik 2019.

 

Dagens Gossip