Dansk forskning: Det gør cola ved din tissemand

Cola har længe været kendt som dine tænders fjende nummer et, ligesom dit blodsukker og din lever heller ikke har godt af den brune sukkerholdige drik, som både børn og voksne skyller ned.

Men der er endnu flere ulemper ved at drikke cola.

Dansk forskning afslører, at mandlige coladrikkere bliver ramt lige i skridtet.

Forskerne fra Københavns Universitet opdagede i 2010, at mænd, som drikker meget cola, har færre og dårligere sædceller og større risiko rejsningsproblemer, det skriver den britiske avis, The Mirror, der for nylig er faldet over den opsigtsvækkende forskning.

Læs også: Denne type penis giver kvinden flest orgasmer

For at få dårligere svømmere og svære kår i dobbeltsengen behøver mænd blot drikke en liter cola om dagen, hvilket er nok til at reducere antallet af sædceller med 30 procent.

Det danske studie har undersøgt 2554 dansk mænd - både coladrikkere og colaforagtere - og konklusionen taler sit eget tydelige sprog: det gennemsnitlige antal sædceller er på 35 millioner pr millimeter hos fans af den boblende brune læskedrik, mens mænd, der kun drak lidt cola eller intet, kunne prale med 56 millioner sædceller pr millimeter.

Det hører med til historien, at det bestemt er muligt at lave børn med 35 millioner rygsvømmere i beholderen.

Læs også: 6 ting du ikke vidste om stive tissemænd

Årsagen til, at cola rammer plet i mandens ædlere dele er et mysterium for forskerne, der udelukker koffein som synderen og peger på en ukendt ingrediens. Muligvis et sødestof, der kan ødelægge arterier i tissemanden ved at forhindre blodet i at løbe frit.

I forhold til de omtalte rejsningsproblemer, er det ikke kun colaen, der kan klantres for den knap så muntre tissemand, det er også et spørgsmål om fysiske og psykiske faktorer.

Læs også: Ung mor afslører: ‘Jeg har fået job som stripper'

 

 

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip