Dansk sexshop slog fræk jobansøgning op: Så fik de mere end 5.000 henvendelser

Foto: winkwink

En dansk sexshop mangler bestemt ikke friske danskere, der alle er klar til et frækt job.

Da den danske online-sexshop winkwink.dk for et lille år siden forfattede et jobopslag, hvori man søgte sexlegetøjs-testere, havde man på ingen måde regnet med den feedback, som jobopslaget ville kaste af sig.

For i løbet af 2017 modtog virksomheden mere end 5.000 jobansøgninger fra lystne danskere, der hellere end gerne ville have løn for at teste shoppens frække legetøj.

Winkwink skulle egentlig kun bruge ni testere, men endte med at skulle vælge mellem 5.000 friske danskere. Noget der i den grad kom bag på Kristoffer Hjerrild, der er indehaver af winkwink.dk.

- Da vi sendte den (ansøgningen, red.) ud for et lille års tid siden, fik vi hurtigt et par hundrede ansøgninger, men vi har nu rundet 5.000 ansøgninger og det bliver bare ved. Det er helt vildt. Jeg blev meget overrasket og ringede straks til mine kolleger da jeg så vi rundende 5.000, forklarer Kristoffer Hjerrild.

Læs også

Tidlig udløsning? Ny løsning er kommet til Danmark

Han fortæller videre, at virksomhedens søgen efter testere af sexlegetøj sker i et forsøg på at opnå en endnu bedre service for sexshoppens kunder – noget man ville imødekomme med mere detaljerede beskrivelser fra brugerne selv for at skabe mere troværdighed på hjemmesiden.

- Jeg fortrækker altid selv at læse, hvad den enkelte bruger synes, da jeg finder det mere troværdigt, og derfor valgte vi at lave dette jobopslag, lyder det fra Kristoffer Hjerrild.

Her ses nogen af Foto: winkwinks nye testere. Foto: winkwink

Han forklarer, at tiltaget især er rettet mod førstegangskøbere, der ofte ikke aner, hvad de skal kaste sig ud i, når det kommer til fantasifuldt sexlegetøj.

- Vi ved at rigtig mange førstegangskøbere er på herrens mark, når det gælder ting til natbordsskuffen, og derfor synes vi, at vi skal lade vores kunder dele deres erfaring med deres sexlegetøj og lingeri, lyder det.

Skulle man sidde derude som sexlegetøjs-connoisseur og ærgre sig over, at man ikke nåede at sende en ansøgning af sted, så forklarer Kristoffer Hjerrild, at det aldrig er for sent, selvom de ni testere er blevet ansat.

Læs også

13 vanvittige ting fundet i tissekoner i 2017

 - Vi er godt tilfredse med vores testere, men man er selvfølgelig velkommen til at
ansøge, men der kan forekomme lidt lang ventetid, lyder rådet.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip