Denne beskidte sexfantasi holder du hemmelig ifølge dit stjernetegn

Dit stjernetegn afslører din hemmelige fantasi.

Partnerbytte, leg med mad eller måske en fræk trekant. Her er de mest frække sexfantasier blandt stjernetegnene.

Nogen er til bondage, mens andre er til frække rollespil eller offentlig sex. Det er meget forskelligt, hvad det er, der gør os vilde i varmen. 

Underholdningssitet YourTango har fundet frem til de hemmelige sexfantasier, der repræsenterer hvert stjernetegn.

Vædderen (21. marts - 19. april)
Vædderen kan godt lide at bestemme. Men i dobbeltsengen sætter du faktisk pris på begge roller. Som den dominerende, tager du styringen, og din sexpartner vil adlyde dig. Men som den underdanige, slipper du endelig kontrollen. Du bør prøve både det ene og det andet.

Læs også

De mest liderlige typer: Disse 4 stjernetegn er ALTID klar på sex

Tyren (20. april - 20. maj)
Tyren er helt tosset med mad. Derfor er det mest sexede, du kan komme i tanke om at tage mad med i dobbeltsengen. Det kan være pirrende og frækt for begge parter at lege med alt fra chokoladesauce og flødeskum til honning. Smør hinanden ind, og slik det af.

Tvillingen (21. maj - 20. juni)
Du er med på den værste, og vil sikkert nyde en fræk rollespil. Gå hele vejen med et kostume og måske en særlig accent. Gør det klart for din partner, hvad der tænder dig og lige så vigtigt, hvad der ikke gør. På den måde kan I begge koncentrere jer om at blive i rollerne.

Krebsen (21. juni - 22. juli)
Du bliver meget tændt af af binde din partner, eller selv at blive bundet. Det er en intim handling, som både kan være en pirrende del af jeres forspil eller af selve samlejet. Pift det eventuelt op med lidt fræk snak.

Læs også

5 vovede stillinger til dyb penetration

Løven (23. juli - 22. august)
Løven elsker at være i centrum, så du bliver tændt af tanken om, at andre kan se dig. Det kan være meget pirrende at have sex på et offentligt sted, hvor du risikerer, at nogen ser jer have sex. Hvis det er første gang, kan du starte ud med et sted, hvor der ikke er så mange mennesker - rør ved hinanden og hav oralsex, før I kaster jer ud i et fuldbyrdet samleje.

Jomfruen (23. august - 22. september)
69’eren er den perfekte stilling til jomfruen og hans eller hendes partner. Her kan du gøre din partner helt vild, samtidig med, at han også tilfredsstiller dig. Det kan betale sig at bruge god tid på at finde en behagelig stilling. Brug eventuelt legetøj til at pifte det hele lidt op.

Vægten (23. september - 22. oktober)
Vægten er vild med at dele og betragter sig selv som en generøs person. Derfor er en trekant den helt rigtige fantasi for dig. En trekant kan give dobbelt så meget opmærksomhed og dobbelt så meget sjov.

Læs også

Tidlig udløsning? Ny løsning er kommet til Danmark

Skorpionen (23. oktober - 21. november)
Skorpionen er meget passioneret i sengen og kan godt lide hård sex og sjovt legetøj. Du tænder på tanken om dobbelt penetration. Du kan eventuelt prøve det af med dit legetøj, før du finder to sexpartnere, som du kan udleve din frække fantasi med.

Foto: Shutterstock

Skytten (22. november - 19. december)
Du benytter dig af enhver chance for at prøve noget nyt. Dette gælder også i dobbeltsengen. Du er socialt anlagt og tænder på tanken om, at nogle kigger på, mens du har sex. Denne fantasi kan du udføre ved at lave en fræk film, pikante billeder eller på et livecam.

Stenbukken (20. december - 19. januar)
Stenbukken tænder på tanken om at slippe kontrollen fuldstændig og overgive sig til sin partner. Du tager altid styringen i dit liv, så det kan være meget pirrende for dig at overgive den i dobbeltsengen. Lad din partner binde dig, give dig håndjern på eller måske kneble dig.

Læs også

9 akavede ting der sker under sex med en ny partner

Vandmanden (20. januar - 18. februar)
Du er en meget åbensindet person og er vild med tanken om analsex. Det kan være meget intimt og ømt, hvilket det også bør være, hvis det er nyt for dig. Hvis din partner med på den, kan I også prøve at bytte plads.

Fisken (19. februar - 20. marts)
Fiskens største seksuelle fantasi involverer både ham eller hende selv og dennes partner. Du tænder på tanken om gruppesex, eller på at bytte sexpartner med en anden. På den måde har du det sjovt med din partner, samtidig med, at I begge får mulighed for at prøve noget nyt.

10 ting der gør din kæreste liderlig, når han mindst venter det

 

Dagens Gossip