Derfor skal du have mere sex om vinteren

Foto: Sinful.dk

Dagene bliver mørkere og mørkere og bladene er faldet af træerne. Det er vinter. Men hvis du tror, at dit sexliv følger den samme nedadgående kurve, så kan du godt tro om igen. For i virkeligheden sker der det totalt modsatte.

Denne artikel indeholder affiliate links

Så op med humøret, der er nemlig flere gode grunde til at vinteren er fyldt med hed sex. De mange fordele får du lige her i samarbejde stifter af Sinful.dk, Mathilde Mackowski.

Her er tre gode grunde til, at de kolde måneder er perfekte til sex.

 

1. Din sexlyst boomer

Efterårssæsonen er lig med en stigning i dine testosteronniveauer, viser en undersøgelse publiceret i The Journal of Clinical Endocrinology & Metabolism.

Og testosteron har ikke kun noget at gøre med mænds sexlyst – det har i den grad også betydning for kvinders.

Faktisk viste undersøgelsen, at niveauet af testosteron hos kvinder og mænd er højere end på noget andet tidspunkt af året.

Så skynd dig at invitere din kæreste eller flirt over til Netflix’n’Chill – der er i den grad en chance for, at det fører til en omgang hed tur på sofaen eller i soveværelset.

 

2. Kulden får mænd til at tænke på mere sex

Kulden har den effekt, at kvinder tager mere overtøj på, og dermed viser mindre hud. Og dét er netop, hvad der tænder mænd helt vildt. Det viser en undersøgelse publiceret i Evolution and Human Behavior.

Her blev 114 mænd bedt om at vurdere kvinders attraktivhed i løbet af et år. Jo koldere det blev, jo mere ophidsede blev de, når de så billeder af kvinderne.

Det giver sexolog og parterapeut, Carlen Costa, en god forklaring på til SheKnows.com:

- Som mennesker er vi tilbøjelige til at ville have, hvad vi ikke kan få. Så mindre hud betyder større muligheder for at fremkalde fantasier og tænke på, hvad der gemmer sig nedenunder alle lagene af tørklæder og sweatre.

Så mænd tænker altså på mere sex, når det er koldt, og de begynder at forestille sig, hvad der er under tøjet.

 

3. Vinteren bringer mere intimitet med sig

Det sker, fordi din hjerne forveksler det kropslige sanseindtryk af kuldegysninger med psykologiske fornemmelser. Så når du føler kulde, aktiverer det en længsel efter varme på alle måder – fysisk som psykisk.

Netop derfor blomstrer nærheden op. Og den kan I lige så godt udnytte.

Stifter af Sinful.dk, Mathilde Mackowski, forklarer her, hvordan de kolde aftener kan bruges på en helt særlig ting:

- Når det er koldt udenfor, er der god grobund for at blive indenfor og hygge sig med sin kæreste – eller flirt. Hvis de inderste fantasier skal ud, så kan man spille et frækt brætspil, der får tanker og hemmeligheder på bordet. Her bliver man blot mere opstemt for at kaste terningerne, jo mere, spillet bliver brugt. Og på den måde, kan man hurtigt havne til intimitet under dynen.

 

Dagens Gossip