Derfor skal du ikke købe sexlegetøj på nettet

Mange unge teenagere er meget nysgerrige, når det kommer til at udforske deres seksualitet.

Derfor vælger nogle at bestille sexlegetøj og andre frække ting på nettet, så de slipper for at luske ind i en sexbutik og se ekspedienten i øjnene.

Men selvom man køber det lumre legetøj på nettet, så er det ikke garanteret, at det ikke bliver pinligt. Det kan den 14-årige Daniel skrive under på.

Læs også: Nu kan du knalde med din iPad

På det sociale medie reddit.com fortalte Daniel, der går under brugernavnet DannySwish1, om en ekstremt pinlig historie, der mest af alt burde høre hjemme i en American Pie-film.

Daniel havde sparret op til en Fleshlight i et stykke tid, og han besluttede sig for at bestille én online, så han kunne undgå diverse pinligheder ved at gå ind og købe den i en sexbutik.

Han valgte ekspreslevering, så der ville gå omkring seks eller syv dage, før han skulle modtage pakken.

"To dage senere: Dørklokken ringer, en pakke bliver afleveret. Min søster venter på at modtage et par nye sko. Jeg står ikke engang op, da det umuligt kan være min pakke - det er jo al for tidligt. Min søster løber hen til døren, tager pakken og tager den med ind i køkkenet for at åbne den," skriver han på reddit.

"Øhh, Daniel?!"

Læs også: Så er det slut med ømme kæber: Nu er blowjob-maskinen her

Jeg står op, går ind i køkkenet og ser et lyserødt rør (med plastik kønslæber på) pakket ind i plastik inde i kassen.

Jeg dør.

Min søster siger "Måske er den blevet leveret til den forkerte adresse?" Jeg takker guderne, spiller med og forsøger at opføre mig uskyldigt. Hun rækker ud efter pakkens adresselabel. Fuck. Hun kigger mistroisk på mit. Mit ansigt bliver ildrødt. Jeg forsøger at snuppe kassen, men hun holder fast i den ene af flapperne. Flappen ryger af, og jeg løber ovenpå med det, der er tilbage af min beskidte legetøjskasse."

Daniel forsøger få minutter senere at slippe af krogen ved at vise søsteren det tomme, guldfarvede lommelygte-lignende legetøj, og han forsøger at bilde hende ind, at det bare var en lommelygte, og at billederne på kassen bare var underlige rekmaler. Men hun bliver ikke overbevist.

Følg Dagens.dk på facebook - altid gratis nyheder og underholdning

Dagen efter, da Daniel skulle ud at køre med sin far, bliver det pludselig endnu mere pinligt.

"Jeg hører, at du har fået en fleshlight? Måske burde jeg også anskaffe mig én. Bruger du kondomer med den? Det ville nok gøre det lidt mindre snasket," skriver Daniel på hjemmesiden.

Daniels pinlige historie har på rekordtid skabt røre på internettet, og flere har stillet spørgsmålstegn ved, om historien er sand eller falsk. Derfor besluttede han sig for at skrive en opdatering i tråden.

"Update: Jeg vil gerne lige gøre et par ting klart. Dette skete for et par år siden, men jeg skrev indlægget i nutid af én eller anden grund. Jeg var omkring 14, og min søster var cirka 13. Nu er jeg 17. Var dette sket for nylig, er jeg sikker på, at jeg ville have været mere ligeglad, hvis min søster havde fundet ud af det, men det er sådan det skete."

 

Dagens Gossip